Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Durván beleszállt egy ausztrál lelkész az iszlámba

Nagy Gábor

2017.07.29. 16:58

Keith Piper baptista lelkipásztor komoly össztûz alá került Ausztráliában, miután egy elõadásában - melyrõl felvétel is készült - az iszlámot rákként mutatta be, melyet el kell pusztítani.
SYDNEY, 16:58

Keith Piper baptista lelkipásztor komoly össztűz alá került Ausztráliában, miután egy előadásában – melyről felvétel is készült – az iszlámot rákként mutatta be, melyet el kell pusztítani.

Az ausztrál lelkész gyakran feltölti prédikációit saját YouTube-csatornájára, most az egyik ilyen előadása újjáéledt az ausztrál médiában, miután ebben úgy beszélt az iszlámról, mintha az egy daganat lenne a világban, melyet ki kell irtani. Piper az iszlám szent könyvét, a Koránt például egy vírusnak tartja, amely megfertőzi a muszlimok elméjét; a vallásról pedig azt mondta, hogy az kulturálisan összeegyeztethetetlen a nyugati keresztény kultúrával.

Piper később nekiment a nyugati baloldali vezetőknek is: "A nyugati istentelen, baloldali vezetők félnek a bibliaoktatástól, nem tanítják a kegyelmet és a keresztény értékeket az állami iskolákban. Helyette a szodómiára kerül a hangsúly" – fogalmazott a lelkipásztor.

Miután Ausztráliában törvény írja elő, hogy az állami iskolákban hetente 30 percnyi vallási – opcionális esetben etikai – előadásokat kell hallgatniuk a diákoknak, és miután az ausztrál baptisták gyakran elvállalják ezt a feladatot, így tananyagként szerepelt Piper előadása az órán.

A felvétel mára akkora felháborodást váltott ki, hogy a hatóságok is vizsgálódnak.

(The Guardian, RT)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére