Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy cambridge-i tanuló szerint minden fehér rasszista

Pörge Béla

2017.08.02. 14:58

Ezt az a Jason Osamede Okundaye mondta, aki a Cambridge-i Egyetem egyenlõségért felelõs diákvezetõje és a Feketék és Etnikai Kisebbségek Társaságának elnöke.
LONDON, 14:58

Ezt az a Jason Osamede Okundaye mondta, aki a Cambridge-i Egyetem egyenlőségért felelős diákvezetője és a Feketék és Etnikai Kisebbségek Társaságának elnöke.

Okundaye különféle ösztöndíjaknak köszönhetően sokra vitte már a brit oktatási rendszerben, ennek ellenére a rasszizmusát nem sikerült levetkőznie. Egy Rashan Charles nevű drogos bűnöző halála után kialakult zavargásokat a következőképpen kommentálta:

minden fehér rasszista, a fehér középosztály, a fehér munkásosztály, a fehér férfiak, a fehér nők, a fehér melegek, a fehér gyerekek."

Még egyszer szeretnénk hangsúlyozni, hogy ezt egy olyan ember mondta, aki a Cambridge-re jár, és ösztöndíjjal pedig a Harvardon is tanult.

Rashan Charles ráadásul még csak nem is gyanús körülmények között vesztette életét. Az őt üldöző rendőrök elől egy boltba menekült, ahol lenyelt valamit. Később kórházba szállították és meghalt — írja a Daily Mail.

A rendőrök pedig nyilván rasszisták voltak. Vagy az, amit lenyelt, feltéve, ha fehér valami volt, mondjuk por...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére