Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2017.08.02. 19:59

A magyarok és a lengyelek jelenthetik az új tengelyt; Úton az amerikai-kínai kereskedelmi háború; Nem lesz itt semmiféle baloldali összefogás. A nap legfontosabb hírei itt, a 888.hu-n.
A magyarok és a lengyelek jelenthetik az új tengelyt

Dominik Héjj lengyel politológus szerint Magyarország és Lengyelország jelenthetik az új keleti erőteret Brüsszellel szemben. Mivel a két ország kormányzási elvei megegyeznek, ezért erős szövetséget alkothatnak Juncker ellen.

Úton az amerikai-kínai kereskedelmi háború

A Trump-adminisztráció mindent megtesz Kína féken tartása érdekében, többek között büntetővámokat tervez kiszabni a kínai termékekre, továbbá a nagy amerikai vállalatok Kínában lévő telephelyeinek a felszámolását is kilátásba helyezte.

Gyurcsány fenyegetőzik az összefogás elmaradása miatt

Gyurcsány Ferenc nagy bejelentést tett Facebookon: a DK megkezdte 106 egyéni jelöltje kiképzését. Ezzel egyre biztosabbá válik, hogy nem lesz MSZP-DK-összefogás 2018-ban. A legtöbb elemző szerint az összefogás hiánya komolyan gyengíti a baloldal választási esélyeit. Gyurcsány mindenesetre hozzátette, hogy pártja az utolsó pillanatig kész megállapodni. Az egykori miniszterelnök egyre kétségbeesettebbnek tűnik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére