Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ki nem találnád, hogy mi aggasztja a legjobban a németeket

Tóth Dalma

2017.08.05. 12:28

A legfrissebb tanulmány szerint a németeket van, ami sokkal jobban aggasztja a tömeges migrációnál.
BERLIN, 12:28

A legfrissebb tanulmány szerint a németeket van, ami sokkal jobban aggasztja a tömeges migrációnál.

A Kantar Emnid közvélemény-kutatása szerint a németek 71 százalékát elsősorban a klímaváltozás aggasztja – írja a Breitbart. A megkérdezettek több mint 60 százaléka szerint a klímaváltozás miatt megnő a terrorfenyegetettség és újabb háborúk törhetnek ki.

A németeknek csak a 45 százaléka aggódik a tömeges bevándorlás miatt, és csak 33 százalékukat aggasztja a munkanélküliség. A bűnözés miatt a megkérdezettek 63 százaléka nyugtalan.

Ezek az adatok legfőképp a szeptemberben esedékes választások miatt érdekesek. Merkelt hiteles környezetvédőként tartják számon a németek, és mivel ez aggasztja őket leginkább, újra Merkelre adhatják le a szavazatukat. 

A németeket annak ellenére aggasztja a legjobban a klímaváltozás, hogy egy, a napokban publikált tanulmány szerint a 2014 óta történt terrorkísérletek legnagyobb részét migránsok követték el.

2014-től számítva a terrorcselekményre készülő terroristák 54 százaléka Európán kívülről érkezett az országba. Ez egyértelműen megmutatja az ellenőrizetlen migránsbefogadás és a migránsválság óta radikálisan megsokszorozódott terrorcselekmények közötti összefüggést – olvasható a Heritage Foundation agytröszt tanulmányában. A külföldön kiképzett terroristák által elkövetett terrorcselekmények száma radikálisan nőtt Európában, főleg a 2016-os évben, amikor a legnagyobb számban érkeztek migránsok Németországba is.

Ráadásul a Szövetségi Statisztikai Hivatal adatai szerint sosem élt még ennyi bevándorló hátterű ember Németországban, mint most. Számuk tavaly 18,6 millióra emelkedett, ami 8,5 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére