Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Fontos lenne, hogy a terrorizmus kérdésében együttmûködjön az USA és Oroszország"

888.hu

2017.08.05. 16:28

A Michael Flynn korábbi amerikai nemzetbiztonsági fõtanácsadóval folytatott tárgyalások teljes mértékben átláthatóan zajlottak és az orosz-amerikai együttmûködésre összpontosítottak - mondta el egy orosz televíziómûsorban szombaton Szergej Kiszljak volt washingtoni orosz nagykövet.
WASHINGTON, 16:28

A Michael Flynn korábbi amerikai nemzetbiztonsági főtanácsadóval folytatott tárgyalások teljes mértékben átláthatóan zajlottak és az orosz-amerikai együttműködésre összpontosítottak – mondta el egy orosz televízióműsorban szombaton Szergej Kiszljak volt washingtoni orosz nagykövet.

Csak a legegyszerűbb dolgokról beszéltünk, de a kommunikáció teljesen korrekt, nyugodt és átlátható volt. Legalábbis mi nem titkoltunk semmit"

– mondta Kiszljak.

Több olyan kérdés van, amelyben fontos lenne, hogy Oroszország és az Egyesült Államok együttműködjön. A legfontosabb ezek között a terrorizmus, és ez volt az egyik dolog, amelyről beszéltünk"

– tette hozzá a volt nagykövet.

Szergej Kiszljak washingtoni megbízatása júliusban lejárt, de a volt nagykövet továbbra is kulcsfigurája annak a vizsgálatnak, amely azt hivatott feltárni, hogy beavatkozott-e Moszkva a tavaly novemberi amerikai választásokba, és segítette-e Donald Trumpot, hogy győzzön az elnökválasztáson, illetve, hogy az elnök és csapata tudott-e minderről és együttműködött-e Moszkvával – írja az MTI.

Michael Flynnek februárban, mintegy három héttel nemzetbiztonsági főtanácsadói kinevezése után kellett távoznia posztjáról, mert kiderült, hogy nem adott megfelelően számot találkozásairól az orosz nagykövettel, és félrevezette Mike Pence alelnököt a találkozókkal kapcsolatban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére