Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai alelnök helyretette az ismét álhírt terjesztõ New York Timest

Bokor Gábor

2017.08.06. 19:58

Mike Pence közleményben cáfolta a New York Times azon cikkét, mely azt állította, hogy a 2020-ban rendezendõ elnökválasztáson indulni készülne az elnökjelöltségért.
WASHINGTON, 19:58

Mike Pence közleményben cáfolta a New York Times azon cikkét, mely azt állította, hogy a 2020-ban rendezendő elnökválasztáson indulni készülne az elnökjelöltségért. 

Szégyenteljes és megbotránkoztató, amit a New York Times állít. A cikkben megfogalmazott állítások határozottan hamisak, és a média legújabb kísérletét jelentik a kormányzat megosztására"

– írta közleményében Mike Pence. 

A New York Times hétvégi számában hosszan taglalta meg nem nevezett republikánus forrásra hivatkozva, hogy többen már a háttérben Mike Pence elnökségét készítik elő a 2020-as elnökválasztásra.

Pence tanácsadói bizalmasan már közölték a Republikánus Párt nagy adományozóival, hogy amennyiben Donald Trump nem indulna 2020-ban, akkor az alelnök ambicionálja saját jelöltségét"

– írta az elfogulatlansággal nehezen megvádolható lap.

Az alelnök fake newsnak minősítette a cikket és leszögezte, hogy az egész kormányzat azon dolgozik, hogy elősegítse Trump célkitűzéseinek megvalósítását és Donald Trump újraválasztását.

Minden más sugalmazás nevetséges és egyúttal abszurd is"

– állítja Pence. 

A New York-i lap szerint Mike Pence már létre is hozott egy saját, hatalmi bázist is, amelynek része volna egy "Nagy Amerika Bizottság" nevű politikai akciócsoport, amely a kampányra gyűjtene pénzt. 

Kellyanne Conway, a Fehér Ház egyik tanácsadója az ABC televízió Ez a hét című politikai vitaműsorában elmondta, hogy Pence valóban készül a 2020-as választásokra, de arra, hogy ismét alelnök legyen.

Mike Pence alelnök rendkívül lojális, rendkívül kötelességtudó és egyúttal hihetetlenül hatékony és aktív alelnök"

– mondta Conway jól ismeri az alelnököt, hiszen korábban több mint egy évtizeden keresztül Mike Pence munkatársaként is dolgozott. A szakértő elmondta, hogy Donald Trump két ciklusra készül. 

Arról, hogy a Demokrata-párti lapok, többek között a New York Times, hogyan is próbálja bemocskolni a Trump-kormányzatot, ebben a cikkben írtunk részletesen. 

(MTI) 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére