Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Háború tört ki New Yorkban a rendõrök és a Dunkin' Donuts gyorsétterem-hálózat között

Vincze Viktor Attila

2017.08.08. 16:38

New York városának rendõrsége, az NYPD és a helyi rendõrségi szakszervezet bojkottot hirdetett a kávét és süteményeket (fõként fánkokat) kínáló Dunkin' Donuts ellen, miután a gyorsétteremlánc egyik munkavállalója megtagadta a rendõrök kiszolgálását. A rendfenntartók elleni gyûlölet miatt megtagadott kiszolgálás ügye hetek óta tart, és nem látszik remény a botrány rendezésére.

A The New York Post beszámolója szerint a rendőrök és a fánkozó-cukrászdalánc közötti háborút az robbantotta ki, hogy a Dunkin' Donuts egyik eladója két rendőr kiszolgálását kerek perec megtagadta, egyszerűen azt közölve az egyenruhásokkal, hogy ő nem szolgál ki rendőröket. 

A város rendőrségi szakszervezete szerint jogtalan és elfogadhatatlan a rendőrök kiszolgálásának a megtagadása. 

A szakszervezet vezetője, Michael Palladino úgy vélte, hogy a kiszolgálás megtagadása összefüggésben van az olyan, a rendőrökre nézve sértő közelmúltbeli kijelentésekkel, mint amilyet New York polgármestere is tett. 

A rendőrségi szakszervezeti vezető szerint New York polgármestere, Bill de Blasio számos alkalommal tett sértő, a rendőröket démonizáló kijelentést, ami hozzájárult annak a közhangulatnak a megteremtéséhez, amelyben a Dunkin' Donuts eladója vette magának a bátorságot a rendőrökkel szembeni gyűlöletének a leplezetlen kifejezéséhez.  

Az Egyesült Államokban különösen érdekes hírek számít a rendőrök kiszolgálásának a megtagadása egy Dunkin' Donuts üzletben, mivel Amerika-szerte él az a sztereotípia, miszerint a rendőrök számítanak az USA legnagyobb fánkfogyasztóinak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére