Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2017.08.09. 07:59

Egyre többen érdekeltek az illegális bevándorlás megállításában; Elvennék Kelemen Hunor állami kitüntetését a románok. És végül egy jó hír: kezdõdik a sziget. Indul a nap a 888-on.
Egyre többen érdekeltek az illegális bevándorlás megállításában

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Unióban egyre komolyabb politikai erők érdekeltek az illegális bevándorlási helyzet megoldásában. Bakondi György az M1 kedd esti műsorában a legújabb fejlemények közül biztatónak nevezte, hogy a líbiai parti őrség több mint 1000 migránst mentett ki a Földközi-tengeren és szállított vissza az elmúlt napokban az észak-afrikai államba. A belbiztonsági főtanácsadó úgy vélekedett: még hatékonyabb lenne az intézkedés, ha a migránsok visszaküldése mellett az embercsempészek hajóit is elsüllyesztenék.

 

Elvennék Kelemen Hunor román állami kitüntetését

A Kelemen Hunornak 2000-ben adományozott Románia Csillaga kitüntetés visszavonását kezdeményezte a Románia Modernizálásáért Nemzeti Koalíció (CNMR) a politikus múlt heti nyilatkozata miatt. A román akadémiai, üzleti szférát, szakszervezeteket és szakmai szervezeteket tömörítő társaság kedden újabb közleményben bírálta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnökének a Nagy-Románia megalakulása jövő évi centenáriumára vonatkozó kijelentéseit. Ezúttal azt kezdeményezte, hogy a Románia Csillaga adományozói indítsák el az érdemrend visszavonásának procedúráját.

 

Kezdődik a Sziget!

A mínusz egyedik nappal ma megkezdődik a 25. Sziget Fesztivál. A Dan Panaitescu Nagyszínpadon Pink a sztárfellépő, de lesznek koncertek előtte is a nagyszínpadon és más színpadokon is, a Magic Mirror Sátorban Somló Cirqsz címmel a tavaly elhunyt Somló Tamás emlékére tartanak zenés estet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére