Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2017.08.15. 19:59

Németországból dicsérték Orbánt; Botka rendõri vezetõket vesztegethetett meg; Brüsszel pedig leírta magát a kvótarendszerrel. A nap legfontosabb hírei.
Németországból dicsérték Orbánt

A Mandiner Marc Jongen német filozófussal, az AfD politikusával készített interjút, melynek témája a bevándorlás volt és az iszlám hatása Németországra. Az elmondott tapasztalatok jól érzékeltetik, hogy milyen nehézségek várnak azokra az országokra, melyek nem fékezik meg az iszlám európai térhódítását. Éppen ezért Jongen szerint sokan reménnyel tekintenek Magyarországra. Az interjúban Jongen kiemelte: "Orbán tett valamit a népéért és ő volt az, aki lezárta a migráció balkáni útvonalát. Ez pedig nemcsak Magyarországnak volt jó, hanem egész Európának." Az interjút ITT olvashatod.

Botka rendőri vezetőket vesztegethetett meg

Szabó Bálint szegedi jogász szerint Botka László szocialista polgármester hivatali vesztegetés gyanújába keveredett, rendőri vezetőket vesztegethetett meg. A Likvid Kontroll Kft. vezetője szerint az önkormányzat vezetői értekezletén személy szerint Botka László döntött arról, hogy kik tartozzanak abba a kiválasztott körbe, akik bárhol és bármikor ingyen parkolhatnak Szegeden. Szabó kiemelte, hogy ezek között a kedvezményezettek között volt a városi rendőrkapitány és a megyei rendőrfőkapitány személyes használatú autója is. Az ügyről bővebben ITT OLVASHATSZ.

Brüsszel pedig leírta magát a kvótarendszerrel

Hamarosan lejár a migránsok szétosztására létrehozott uniós kvótarendszer végrehajtási határideje, azonban a program működőképességét kitűnően jelzi, hogy Máltán kívül egyetlen tagállam sem teljesítette a rá eső kötelezettségeket. A kimutatások alapján bátran kijelenthető, hogy szinte egyetlen ország sem fogja maradéktalanul teljesíteni a kvótarendszert, így – Máltát kivéve – Brüsszel az összes tagállammal szemben kötelezettségszegési eljárást indíthatna. Ez azonban igencsak valószínűtlennek tűnik a politikai motivációk ismeretében. A pontos számadatokról ITT OLVASHATSZ.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére