Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kis híján megismétlõdött az olaszliszkai tragédia

Forisek Ádám

2017.08.16. 10:58

Kisfiút gázoltak el Ópályiban, lincshangulat alakult ki a cigányok körében.

Felügyelet nélkül hagyták a kétéves gyereket, aki kiszaladt az útra és egy autó elütötte kedd délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ópályiban.

Bár a sofőr fékezett, nem tudta elkerülni a balesetet, és a gyerek többméteres repülés után az aszfaltra esett. A vezető továbbhajtott, mert pillanatokon belül több száz fős tömeg gyűlt össze a kisgyerek rokonaiból és családtagjaiból. Lincshangulat alakult ki, ezért hajtott tovább a sofőr, aki később megállt és értesítette a rendőrséget. Az egyenruhások nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol a tömeg még mindig az elkövetőt fenyegette. A gyermeket a nyíregyházi kórházba szállították.

A sofőr az olaszliszkai események miatt hajtott tovább, amikor is 2006-ban egy általános iskolai tanár ütött el egy kislányt. A gyerek enyhe zúzódásokkal megúszta a balesetet, a feldühödött tömeg azonban kirángatta az autóból a 44 éves Szögi Lajost és két lánya szeme láttára halálra verte. 

Szögi meggyilkolásáért nyolc cigány származású embert ítéltek el, 2009-ben hárman életfogytiglani börtönbüntetést kaptak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére