Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több milliós kártérítést követel a terrorista, aki a nyílt utcán fejezett le egy embert

Forisek Ádám

2017.09.09. 12:28

A muszlim terrorista szerint azért jár neki a pénz, mert "mentális sérüléseket" okozott neki a börtönélet.
LONDON, 12:28

A muszlim terrorista szerint azért jár neki a pénz, mert "mentális sérüléseket" okozott neki a börtönélet.

A muszlim fanatikus, Michael Adebolajo tettestársával, Michael Adebowaléval még 2013-ban gyilkolták meg brutális kegyetlenséggel a 25 éves Lee Rigbyt, aki a brit hadseregben szolgált. A muszlimok a délkelet-londoni Woolwich kerület laktanyájának közvetlen közelében a járdára felhajtva elütötték Rigbyt, majd

késekkel, húsvágó bárdokkal összekaszabolták, és félig lefejezték.

Az egyikőjük a maga módján még meg is próbálta indokolni az egyik rémült járókelőnek a gyilkosságot:

Adebolajo most felszólítást nyújtott be a Felső Bírósághoz, amelyben 25 000 fontos (kb. 8 és fél millió forint) kártérítést követel magának a Belmarsh börtönben tapasztalt bánásmódért.

A muszlim terrorista szerint „verbálisan inzultálták”, azt állítja, erőteljesen a rácsokhoz taszították, majd kificamították bal karját. A felszólításban azt írja, „indokolatlan mértékben megtaposták” a börtönőrök, ez pedig mélységesen sérti az ő „emberi méltóságát", és "lelki sérüléseket" okozott neki a börtönön belüli bánásmód.

Az incidensben érintett öt börtönőrt felfüggesztették, és vizsgálatot rendeltek el ellenük, ám végül nem szereztek bizonyítást Adebolajo állításai.

A vizsgálat kimutatta, hogy az őrök csak akkor folyamodtak erőszakhoz, ha az elkerülhetetlennek bizonyult, márpedig a muszlim fanatikus nem igazán tanúsított jó magaviseletet a börtönben: egyszer például rátámadt az őrökre, amikor telefonálni kísérték őt, ezen felül pedig több börtöntársát radikalizálni próbálta, amelynek következtében áthelyezték egy másik intézménybe.

Ha a 25 000 fonthoz hozzávesszük a rendőri nyomozás és a jogi procedúrák költségét, akkor valószínűsíthetően 100 000 fontba kerül majd a muszlim terrorista az adófizetőknek. Átszámolva ez körülbelül 33 millió forint. 

 A The Sun brit bulvárlap megtalálta Rigby édesanyját, aki felháborodva kommentálta az esetet: 

ez az ember szemernyi megbánást sem tanúsít aziránt, hogy lerombolt egy családot. És még kinyújtja a kezét egy kis pénzért. Ez az ember nem szenvedett sohasem. Fogalma sincs a fájdalomról." 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére