Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nemzeti konzultáció lesz a Soros-tervrõl

Bokor Gábor

2017.09.13. 22:28

A Fidesz háromnapos, velencei frakcióülése Orbán Viktor miniszterelnök beszédével kezdõdött. Az Origo úgy tudja, szó esett a betelepítési kvótákról és a Soros-tervrõl is, utóbbiról nemzeti konzultációt fognak tartani.

A miniszterelnök beszédében kifejtette, hogy hazánkban a gazdasági növekedés állandó, a fizetések emelkednek, a családtámogatásokat pedig évről évre növelni tudta a kormány. Orbán Viktor elmondta, hogy az ellenzék nem ura önmagának, kívülről mozgatják őket.

A miniszterelnök szerint hazánkra az igazi veszélyt a Soros-terv jelenti. A politikus szerint az Európai Bizottság ítélete kinyitotta a kaput, Brüsszel megpróbálja végrehajtani Soros akaratát, de ezt a tavaszi választáson meg lehet akadályozni.

Hogyha az emberek mellénk állnak,  ha harmadszor is nyerünk, Brüsszel nem tud legyőzni minket, a Soros-terv elbukik"

– fogalmazott a miniszterelnök.

A Soros-terv lényege nem más, minthogy évente egymillió migránst telepítsenek be Európába, a betelepítési kvóták pedig állandó mechanizmus alapján történnek, magyarán ha az első hullámot beengedi egy-egy ország, azt legközelebb is meg kell tennie, korlátlan alkalommal.

A legfontosabb ma a Soros-terv elleni küzdelem, mert fel akarják gyorsítani Brüsszelben az állandó bevándorlási mechanizmus elfogadtatását. Ezért lesz nemzeti konzultáció a Soros-tervről"

– közölte a frakcióval Orbán Viktor. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére