Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hetekig halogatják a nemi erõszakos eseteket a svéd rendõrök, mert nem tudnak velük foglalkozni

Forisek Ádám

2017.09.15. 18:58

Annyi gyilkosság történik az országban, hogy a nemi erõszakolásos esetekre már nincs kapacitása a svéd rendõrségnek, pedig biztos nem csak pár eset jutna nekik.
STOCKHOLM, 19:28

Annyi gyilkosság történik az országban, hogy a nemi erőszakolásos esetekre már nincs kapacitása a svéd rendőrségnek, pedig biztos nem csak pár eset jutna nekik.

A helyzet nem túl fényes. Szeretnénk többet tenni a bűn ellen”

– kezdi a stockholmi rendőrség nyomozóirodájának vezetője.

Az utóbbi években elszaporodtak a migránsok közti bandaháborúk, ez több gyilkossági ügyet jelent a rendőrségnek – és ebből csak minden ötödiket sikerül megoldani a Speisa szerint.

A bejelentett nemi erőszakról szóló esetekkel van, hogy hetekig nem foglalkozik a rendőrség, még akkor sem, ha van gyanúsított.

A nyomozóiroda vezetője szerint a többi bűncselekmény még súlyosabb, s így két rossz közül kell választania a rendőrségnek, ugyanakkor arra is ügyelni kell, hogy a közvélemény ne veszítse el az igazságszolgáltatásba vetett hitét.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a svéd rendőrséget durva polkorrekt kontroll alatt tartja az állam: a rendőrségi dolgozók a migránsbűnözésről nem beszélhetnek, különben kirúghatják őket, ellehetetlenítik őket, és jogi következményekkel kell számolnia annak, aki ellent mer mondani a svéd állami narratívának. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére