Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Így mûködik a migránspárti véleménydiktatúra Franciaországban

Horváth József György

2017.09.18. 22:58

A haladók boszorkányüldözésbe fogtak Franciaország leghíresebb bemondója ellen, mert kritikusan fogalmazott migráció-ügyben.
PÁRIZS, 22:58

A haladók boszorkányüldözésbe fogtak Franciaország leghíresebb bemondója ellen, mert kritikusan fogalmazott migráció-ügyben.

Jean-Pierre Pernaut, a vezető francia kereskedelmi televízió, a TF1 híradós műsorvezetője egy hétvégi magazinműsorban megismételte, hogy "amíg nincs már szabad hely a hajléktalanszállásokon, addig újabb és újabb befogadóhelyeket építenek a migránsoknak”. Ezt először tavaly mondta, egy híradós adás közben. Azonnal feljelentették, a francia médiahatóság kivizsgálta, és elítélte Pernaut mondatait, de a TF1 nem rúgta ki. Most ismét elmondta. Ahogy fogalmazott: nem tett mást, mint újságíróként a munkáját végezte.

Tavaly ugyanis levetített a TF1 híradója egy riportot arról, hogy a novemberi nagy hidegben hányan szenvednek az utcán, milyen kevés a hely a hajléktalanszállásokon, sőt valamennyi megtelt. Majd a következő hír arról szólt, hogy migránsszállásokat nyitnak. Pernaut azt mondta: miközben nincs több hely a hajléktalanszállásokon, újabb migráns-befogadóhelyeket nyitnak. Ekkor azonnal feljelentették, a francia médiahatóság pedig kivizsgálta, és elítélte a műsorvezetőt. Õ azzal védekezett, hogy a munkáját végezte. A két hír kapcsolódik, és ő összekötötte.

Most hétvégén a híradóst meghívták egy magazinműsorba, ahol megkérdezték tőle, megbánta-e, amit mondott. A kérdésre ő azt felelte nem bánta meg, sőt most is így csinálná.

Ezen kijelentése után egyből meg is indult a ballib gyűlölethadjárat. A migránsfetisiszta kommentelők a fejét akarják, petíciót is indítottak, hogy eltávolítsák a képernyőről. Szerencsére azért vannak még normális franciák is, hiszen több fórumon aláírásgyűlést indítottak a védelmében.

(Origo)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére