Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Demcsák Zsuzsa otthagyja az ATV-t

Tóth Dalma

2017.09.20. 11:52

Közös döntés alapján felbontották a szerzõdést.

Demcsák Zsuzsát pénteken azonnali hatállyal levették a képernyőről, miután egy elég botrányosra sikeredett interjút készített Szanyi Tiborral. Többen azt feltételezték, hogy a műsorvezető alkoholt vagy egyéb tudatmódosító szert fogyasztott az interjú előtt, ezért beszélt lassan, néha összefüggéstelenül, sőt sokszor a nyelve is összeakadt. Demcsák akkor azt mondta, hogy mindez azért történt, mert csak két órát aludt, és fáradt volt. Az ügy felett az ATV sem hunyhatott szemet, ezért a csatorna vizsgálatot indított az ügyben.

A műsorvezető kedden Facebook-oldalán azt írta, hogy olyan fordulatot vett a magánélete, amire ő sem számított, és ez rendkívül sok álmatlan éjszakát okozott neki. Beismerte, hogy hibázott, mivel a sok munkába, a magánéleti problémákba és az iskolakezdésbe is belefáradt, és túlvállalta magát.

Demcsák most újra üzent a közösségi oldalán. Legújabb posztjában azt írta, hogy találkozott Dr. Németh Szilárddal, az ATV vezérigazgatójával, és abban egyeztek meg, hogy felbontják a szerződésüket. A műsorvezető hozzátette, hogy ő kezdeményezte a szerződés felbontását, kóros fáradtságra hivatkozva. Ez azt jelenti, hogy többet nem láthatjuk Demcsákot az ATV-n.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére