Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Az EU bosszút akar majd állni Nagy-Britannián"

888.hu

2017.09.23. 22:18

Robert McCoy, aki korábban számos visszás, EU-s ügyre hívta fel a közvélemény figyelmét, most arról beszélt a Telegraph címû brit lapnak, hogy az EU vezetõi bosszút akarnak állni a briteken, amiért azok kilépnek az unióból.
LONDON, 22:18

Robert McCoy, aki korábban számos visszás EU-s ügyre hívta fel a brit közvélemény figyelmét, most arról beszélt a Telegraph című brit lapnak, hogy az EU vezetői bosszút akarnak állni a briteken, amiért azok kilépnek az unióból.

McCoy korábban egy uniós szervezetnél, a Régiók Bizottságánál húzott le 17 évet. Itt pénzügyi ellenőrként dolgozott és munkája során számos szabálytalanságot tárt fel, valamint nem volt hajlandó hitelesíteni olyan kimutatásokat, amelyek szerinte szabálytalanságoktól hemzsegtek. Emiatt a férfit folyamatosan fenyegették és mire visszavonult, 67 éves korára poszttraumatikus stressz szindrómát (PTSD) állapítottak meg nála.

"Azt hiszem, Nagy-Britannia hasonló dolgok előtt áll, mint ami velem is történt. Remélem, hogy tévedek, és a Brexit sikernek fog számítani mindkét fél számára" – mondta az egykori ellenőr.

A lap azelőtt szólaltatta meg a brit közvélemény előtt ismertté vált férfit, hogy hétfőn elkezdődik a Brexit-tárgyalások negyedik fejezete. David Davis Brexit-ügyi államtitkár és Michel Barnier az EU főtárgyalója a kilépési számla összegében igyekszik majd megállapodni. Theresa May pénteki, firenzei beszédében 20 milliárd eurót említett, ám az EU részéről hallhattunk már 100 milliárd eurós követelést is.

McCoy felháborodásának adott hangot az eset kapcsán: miért adjunk pénzt egy olyan szervezetnek, amely képtelen felvenni a harcot a szabálytalanságok és a pocsékolás ellen – kérdezte.

Ezeket képtelenség zavarba hozni, és a rendszert képtelenség megreformálni"

– mondta az EU-ról McCoy.

McCoy ezt annak kapcsán hozta fel, hogy miután a Régiók Bizottságánál felfedte a szabálytalanságokat, azután minden maradt a régiben. "Senkit sem büntettek meg" – mondta.

Az EU egy szent tehén, amelyet nem lehet kritizálni"

– mondta felháborodva az egykori ellenőr.

McCoy szerint az EU egyenesen bosszút akar majd állni a briteken, amiért azok packázni mertek vele.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére