Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fiatal feketék savval támadtak a vásárlókra egy londoni bevásárlóközpontban

Nagy Gábor

2017.09.24. 10:40

Egy csapat férfi - szemtanúk állításai szerint minden bizonnyal bevándorló hátterûek lehetettek - savval kezdte el lespriccelni az embereket a londoni Westfield Stratford Shopping Centre nevû bevásárlóközpontban.
LONDON, 10:40

Egy csapat férfi – akik szemtanúk állításai szerint minden bizonnyal bevándorló hátterűek lehetettek – savval kezdte el lespriccelni az embereket a londoni Westfield Stratford Shopping Centre nevű bevásárlóközpontban.

Újabb savtámadás történt szombat este Londonban. Az incidensben legalább hat ember megsérült. Eddig egy embert tartóztattak le az esettel kapcsolatban.

A Scotland Yard később bejelentette, hogy az esetet nem terrorcselekményként kezelik.

Néhány szemtanú szerint – közvetlenül a savtámadás előtt – vita tört ki egy csoportnál. Azt egyelőre nem tudni, miért estek egymásnak és miért kezdték el savval leönteni a vásárlókat. Egy másik szemtanú szerint a csoportban "fiatal fekete tinédzserek" voltak.

Kelet-Londonban mostanság gyakran történik savtámadás. Áprilisban 20 embert locsoltak le egy szórakozóhely mellett, ketten rögtön elvesztették egy-egy szemüket. Június végén locsolták arcon egy 21 éves modellt. Júliusban két tinédzser locsolt savat motorlopások közben.

A savtámadások hátterében a multikulturalizmus mellett egy szabályozási hiba is van, mivel késsel rátámadni valakire emberölés kísérletének számít, a savtámadás súlyos testi sértésnek, aminek jóval enyhébb a jogi következménye.

(via)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére