Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsok sivalkodnak az AfD népszerûsége miatt

Tóth Dalma

2017.09.27. 09:57

A muszlim migránsok már elkezdtek panaszkodni a választási eredmények miatt, mert attól tartanak, hogy az AfD megnehezíti majd az életüket.
BERLIN, 9:57

A muszlim migránsok már elkezdtek panaszkodni a választási eredmények miatt, mert attól tartanak, hogy az AfD megnehezíti majd az életüket.

Az Alternatíva Németországnak (AfD) a szavazatok 13 százalékát zsebelte be a vasárnapi német választások alkalmával. Így a CDU/CSU jobbközép pártszövetség és a szociáldemokraták (SPD) után az AfD lett a harmadik legerősebb párt a német parlamentben.

Az Alternatíva Németországnak folyamatosan támadta Merkelt a migránspolitikája miatt, hiszen a kancellár több mint egymillió migránst engedett be ellenőrizetlenül Németországba a Közel-Keletről és Észak-Afrikából. Az AfD most a parlamentben folytatja tovább a küzdelmet az ország iszlamizációja ellen. Az afgán és muszlim migránsok pedig már elkezdek aggódni, mert attól tartanak, hogy az Alternatíva Németországnak megnehezíti az életüket – írja a DW.

A választási eredmények óta nem alszom. Attól félek, hogy a kormány visszaküld Afganisztánba – közölte Kabir Usmani, egy jelenleg Frankfurtban élő afgán menedékkérő.

Azért hagytam ott Afganisztánt, mert féltettem az életem, de még mindig félelemben élek, félek attól, hogy kitoloncolnak – mondta Usmani, aki már három éve él Németországban. Usmani nem hiába tart attól, hogy hazaküldik, hiszen a hatóságok elutasították a menekültkérelmét, de ettől függetlenül még reménykedik abban, hogy az országban maradhat.

Pedig a valódi menekülteknek nincs mitől félniük, hiszen ők minden bizonnyal Németországban maradhatnak majd.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére