Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Csoda történt: embercsempészeket fogtak a görögök

Horváth József György

2017.10.01. 08:58

Nyolc embercsempészt vettek õrizetbe, akik 38 migránst csempésztek be Törökországból a szomszédos Görögországba a szárazföldi határon keresztül - közölte a görög rendõrség szombaton.
ATHÉN, 08:58

Nyolc embercsempészt vettek őrizetbe, akik 38 migránst csempésztek be Törökországból a szomszédos Görögországba a szárazföldi határon keresztül – közölte a görög rendőrség szombaton.

Az őrizetbe vételek egy nappal korábban történtek Görögország északi részén, négy különböző helyszínen. A legnagyobb migránscsoport tíz vietnamiból, két irakiból és két pakisztániból állt. Õket két moldovai és egy román csempészte be az országba.

A menekülteket egy járműbe zsúfolták be, míg két embercsempész egy másik járművel előttük haladva próbálta felderíteni a rendőrségi útakadályokat.

Tíz szíriait és szomáliait egy bolgár sofőr csempészett be Görögországba. A vezető a rendőrségen elmondta, hogy fejenként 2400 eurót (mintegy hétszázhúszezer forintot) fizettek neki, hogy Közép-Európába szállítsa őket. További hét irakit, öt afgánt és két pakisztánit is az országba szállítottak az embercsempészek.

A görög rendőrség szerint mindennaposak az ilyen esetek.

(MTI)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére