Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyar válogatott kapitánya szerint nincs vesztenivalónk

Nagy Gábor

2017.10.04. 18:45

Bernd Storck a Liszt Ferenc repülõtéren tartott sajtótájékoztatót.

A keddi két edzés miatt most kissé fáradtak a játékosok, de jó úton vagyunk és szerencsére mindenki egészséges a keretben"

– mondta a német szakember. Később kifejtette, hogy ugyanolyan taktikailag fegyelmezett játékot vár a csapatától, mint amit szeptemberben mutatott a csapat a portugálok ellen. Hozzátette: alaposan kielemezték a világranglistán hetedik helyen álló rivális előző két mérkőzését.

Ugrai Roland úgy vélte, a svájci csapat papíron esélyesebb, de a magyar válogatott korábban már bebizonyította, minden ellenféllel fel tudja venni a versenyt, és akár nyerhet is.

"Nem feltartott kezekkel lépünk majd pályára" – fogalmazott a játékos, aki megtiszteltetésnek nevezte, hogy tagja lehet a csapatnak. Ugrai kifejtette, hétfőn csak elővigyázatosságból nem edzett kisebb bokasérülése miatt.

A magyar válogatott nyolc forduló alatt tíz pontot gyűjtött, ezzel harmadik helyen áll a csoportban Svájc és Portugália mögött, de már nincs esélye előrelépni, így biztosan nem juthat ki a 2018-as, oroszországi világbajnokságra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére