Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem várt helyrõl remél segítséget Észak-Korea

Forisek Ádám

2017.10.20. 11:58

Egy nemrégiben nyilvánosságra került nyílt levélben a kommunista rezsim különbözõ országoktól remél segítséget Trumppal szemben.
SYDNEY, 11:58

Egy nemrégiben nyilvánosságra került nyílt levélben a kommunista rezsim különböző országoktól remél segítséget Trumppal szemben.

Észak-Korea Külügyi Bizottsága az indonéziai nagykövetségén keresztül küldte el az ausztrál parlamentnek a levelét, amelyben Donald Trump „szörnyű és meggondolatlan lépéseit” kifogásolták, valamint arra figyelmeztettek, hogy a phenjani rezsim megbuktatására tett bármilyen kísérlet azonnali nukleáris katasztrófát eredményezne – írja a The Telegraph.

Trump a független és szuverén KNDK teljes elpusztításával fenyegetőzött. Ha úgy véli, hogy fenyegetőzéssel térdre kényszerítheti a KNDK-t – egy nukleáris hatalmat –, akkor az óriási tévedés és tudatlanság a részéről.”

Az ausztrál külügyminisztérium szóvivője szerint az internetre is felkerült, szeptember 28-ai keltezésű levél eredeti. A levelet több országnak is elküldték, de eddig csak Ausztrália miniszterelnöke, Malcolm Turnbull reagált, gyakorlatilag panaszkodásnak nevezve a levelet.

Észak-Korea az, aki a világ stabilitását fenyegeti. A phenjani rezsimnek észhez kellene térnie, és abbahagynia vakmerő külpolitikáját”

– mondta Turnbull egy rádiónak adott interjújában. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére