Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A migránsok befogadása veszélyezteti a tagállamok szuverenitását

Pörge Béla

2017.10.25. 09:58

Errõl beszélt a miniszterelnök belbiztonsági fõtanácsadója az M1 csatorna szerdai mûsorában.

Bakondi György emlékeztetett: az elmúlt másfél évben közel 30 terrorcselekmény történt Európában, amelyekben, mintegy 350-en meghaltak és 1700-an megsebesültek. Ennek ellenére az Európai Parlament belügyi, állampolgársági és igazságügyi (LIBE) szakbizottsága olyan rendelettervezetet dolgozott ki, amely szerint felső korlát nélkül valamennyi migránst be kell engedni az unióba.

Ez szemben áll mindazzal, amit a magyar kormány és a józanul gondolkodó európai vezetők képviselnek"

— fűzte hozzá.

A politikus úgy vélekedett: a migránsok befogadásának bővítésére vonatkozó döntés hosszú távon veszélyezteti Európa belbiztonságát, a tagállamok szuverenitását, romba dönti a kulturális hagyományokat, vagyis rendkívüli veszélyt jelent Európára.

Azért is furcsa, mert szemmel látható, hogy azon migránsok kitoloncolása is szinte megoldhatatlan feladat, akik végül nem válnak jogosulttá a menedékjogra"

— tette hozzá.

Felidézte, hogy a NATO előrejelzése szerint 2020-ig 60 millió migráns érkezése várható Afrikából, vagyis minden eddiginél sürgetőbb, hogy bölcs döntésekkel megvédjük Európát.

A főtanácsadó a Kossuth Rádió 180 perc című szerdai műsorában, azzal kapcsolatban, hogy több titkosszolgálat figyelmeztetett az elmúlt időszakban a növekvő terrorveszélyre, azt mondta, hogy a napvilágra kerülő információk vegyi és biológiai fegyvereket is alkalmazó terrortámadásokról szólnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére