Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: Európa migránsmentes övezete Közép-Európa

Pörge Béla

2017.10.27. 08:25

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc címû mûsorában a nemzeti szuverenitás fontosságáról beszélt.

A rádióban a miniszterelnök elmondta, a brüsszeli nyelvet nehéz lefordítani a mi nyelvünkre, mert 28 tagállam vezetői ülnek egy asztalnál. A miniszterelnökök tanácsát lezáró dokumentumot következtetéseknek hívják. Ez jelöli ki az irányt az EU többi intézménye számára. Ebben legutóbb nem esett szó a kvótákról.

Óriási nyomás volt rajtam, hogy kössek kompromisszumot kvótaügyben, de sikerült ezt elhárítanom. A decemberi csúcson foglalkoznak majd újra a bevándorlási rendszerrel, és jövő év májusáig szeretnének lépéseket"

— mondta Orbán Viktor.

A miniszterelnök kiemelte:

a mi elvünk azonban világos: csak az érintett tagállam mondhatja meg, ki tartózkodik a területén. Amelyik ezt nem teheti meg, annak az országnak vége van. Ez olyan szuverenitási kérdés, amiből nem lehet engedni."

A kormányfő szerint nagy a nyomás közép-európai országokon, hogy engedjenek a betelepítési kvóták ügyében.

Folynak olyan egyeztetések Brüsszelben, amelyekkel nyomás alá akarják helyezni a közép-európai országokat, hogy engedjenek e tekintetben. Ezt nem engedjük. Ma Európában van a „mingránsmentes övezet”, ez Közép-Európa, és van a bevándorlókat befogadó országok csoportja. Ez a kettő a jövőben nem hasonulhat, az együttélést kell megvalósítani közöttük"

— fogalmazott Orbán Viktor.

A miniszterelnök beszélt a Soros-tervről is.

A Soros-hálózatnak kiterjedt befolyási övezete van az Európai Parlamentben és az Európai Unió más intézményeiben, célja egy kevert népességű Európa létrehozása és a migránskérdésben vele szemben álló magyar kormány elítéltetése"

– mondta.

A kormányfő közölte: a nemzetbiztonsági szolgálatok közreműködésével a nyilvánosság elé kell tárni az európai életet befolyásolni igyekvő „Soros-hálózatot”.

Orbán Viktor azt is mondta, hogy az osztrák és a cseh választási eredmények felértékelik Magyarországot.

A bevándorlás kérdésében egy húron pendülnek velünk, és ez a legfontosabb kérdés ma Európában. A migrációt elutasító országok megerősödtek az elmúlt hetekben"

– fogalmazott.

Emlékeztetett: 2017 a lázadások éve, ugyanis a globalista erőkkel szemben fellázadnak a nemzetállamok, és a nemzetek vissza akarják venni az önrendelkezési jogukat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére