Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ki kellett menteni a minisztert, mert a migránsok meg akarták lincselni

Nagy Gábor

2017.11.04. 14:18

Szó szerint ki kellett menteni egy menekülttáborból a dán bevándorlási ügyekért felelõs tárcavezetõt. A dühödt bevándorlók azért támadhattak Inger Stojbergre, mert a hatóságok korábban elutasították a menedékkérelmüket.
KOPPENHÁGA, 14:18

Szó szerint ki kellett menteni egy menekülttáborból a dán bevándorlási ügyekért felelős tárcavezetőt. A dühödt bevándorlók azért támadhattak Inger Stojbergre, mert a hatóságok korábban elutasították a menedékkérelmüket.

A Koppenhágától alig pár kilométerre fekvő Sjælsmark városában lévő menekülttáborban a deportálásra váró migránsok rátámadtak egy dán miniszterre.

Az egyik szemtanú szerint a dolgok akkor harapództak el, amikor Inger Stojberg és kísérete már épp elhagyni készült a menekülttábort.

A migránsok eleinte csak szavakkal inzultálták a minisztert, a tábor kijáratánál azonban már lökdösték is Stojberget, s csak a biztonságiak közbelépésének köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj. Egy nő még a miniszter autóját is megpróbálta megállítani, de ebből sem lett semmi, könnyebb sérüléseket szerzett csupán.

Azt egyelőre nem tudni, miért támadtak rá a dán tárcavezetőre az illegális bevándorlók, de nagy valószínűséggel az elutasított menedékkérelmük miatt vesztették el a "türelmüket".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére