Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Liberális tv-csatorna: ne szülj gyereket, azzal csak a környezetet szennyezed

Bokor Gábor

2017.11.18. 11:15

Egészen megdöbbentõ írást engedtek ki az NBC-tévécsatorna internetes oldalán. A szerzõ, Travis Rieder hosszasan elemzi a cikkben, miért rossz ötlet gyereket világra hozni.
NEW YORK, 11:15

Egészen megdöbbentő írást engedtek ki az NBC-tévécsatorna internetes oldalán. A szerző, Travis Rieder hosszasan elemzi a cikkben, miért rossz ötlet gyereket világra hozni. 

Egy igencsak provokatív írás jelent meg a héten az amerikai NBC-tévécsatorna internetes oldalán, amely arról szól, hogy miért nem kellenek a gyerekek. Travis Rieder a liberális csatorna tudományrovatában megjelent cikkében azt írja, hogy gyerekek károsak a környezetre, ezért elítéli, ha valakinek több utóda van. 

Rieder szerint, ha kevesebb gyermeknek adnának életet a Földön, akkor vissza lehetne szorítani a környezetszennyezést. 

Ki kell végre mondani, hogy az utódainknak igenis környezeti következményei vannak"

– írta Rieder, aki szerint a lánya is felelős azért, mennyire szennyezi a bolygót, ám ez nem zárja ki a saját felelősségét sem. 

A férfi teóriája az, hogy az emberek csak szennyezik a saját élőhelyüket, ezért sokkal kevesebb kellene belőlük, így óvni lehetne környezetet. 

Ennél még messzebb ment ötven éve Paul Ehrlich író, aki óriási botrányt generált könyvével, melyben azt írta, megengedni a nőknek, hogy annyiszor szüljenek, ahányszor akarnak, ugyanolyan mint ha megengednénk, hogy annyi szemetet szórjanak a szomszéd verandájára, amennyit akarnak. Ehrlich többször is érvelt a tömeges sterilizáció mellett, és rendszeresen hangot adott annak a véleményének, hogy az emberek a világ esküdt ellenségei. 

Rieder szerint míg a gyerek által okozott javakat csak a szülők élvezik, a bolygónak csak teher az utód. 

 A legjobb, ha egy párnak csak egy gyereke lesz. Ez a morálisan elfogadható szám"

– írta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére