Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem megy a néppártosodás a Jobbikban: az alelnök az Új Magyar Gárdával bulikázott

Bokor Gábor

2017.11.19. 09:35

Bár Vona Gábor a Spinoza Házban megesküdött arra, hogy már nem tudja, hol is van a gárdamellénye és a mai Jobbik már nem szimpatizál a Magyar Gárdával, azért ez nemigazán van így. Sneider Tamás, a párt korábban szkinhed alelnöke és Lukács László, a párt országgyûlési képviselõje Kónyi-Kiss Botonddal, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnökével és Mészáros Istvánnal, az Új Magyar Gárda fõkapitányával ünnepelt együtt egy rendezvényen.

Bár foggal-körömmel azon van Vona Gábor, hogy bebizonyítsa, pártja már nem az a radikális, szélsőjobboldali párt, mint korábban, azért mindennap kerül homokszem a propagandagépezetébe.

Nem elég, hogy naponta jönnek elő azok a hangfelvételek, melyen a mára már "cuki" jobbikos politikusok zsidóznak és holokausztpoénokat sütnek el, hanem még nyilvánosan is együtt szórakoznak a véleményüket megtartó és nem megtagadó társaikkal. 

Sneider Tamás és Lukács László, a párt országgyűlési képviselői szombaton – a Hatvan Online információi szerint – együtt vettek részt az Új Magyar Gárda egyik rendezvényén.

Az ügy külön szépsége, hogy az új gárdát alig két napja tagadta meg Vona Gábor a ballibek törzshelyén, a Spinoza Házban. 

Annak fényében pedig különösen érdekes Sneider és Lukács rendezvényen való részvétele, hogy a Magyar Gárda mostani vezetői korábban szimbolikusan megfosztották Vonát a korábban büszkén viselt mellényétől. 

Sneider Tamást a kilencvenes években Sneider Roy néven vezetett egy egri szkinhedcsoportot, vádat is emeltek ellene. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére