Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Idegen hátterû" a bûnelkövetõk fele az ausztriai Tirolban

Sümeghi Lóránt

2017.11.24. 17:58

Nyilvánosságra kerültek a tiroli tartományra vonatkozó elsõ féléves bûnelkövetési statisztikák, amelyek egyáltalán nem festenek derûs képet a migráció okozta válságról.
INNSBRUCK, 17:58

Nyilvánosságra kerültek a tiroli tartományra vonatkozó első féléves bűnelkövetési statisztikák, amelyek egyáltalán nem festenek derűs képet a migráció okozta válságról.

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint a 2017-es év első felében regisztrált bűnesetek 47 százalékát "idegen hátterű" személyek követték el. Összegzésük szerint 13 360 ügy szerepel a nyilvántartásukban, ebből 6 288 bűnelkövetőről derült ki, hogy "turisták", "vendégmunkások" vagy "menedékkérők". Érdemes megjegyezni, aggasztó a tendencia, ugyanis 2009-ben az "idegen hátterű" bűnelkövetők csupán 32 százalékot tettek ki.

Emlékezetes, az osztrák belügyminiszter, Wolfgang Sobotka tavalyi beszédében megerősítette, a menedékkérők által elkövetett, teljes országot érintő bűnözés 54 százalékkal nőtt. Az akkor ismertetett adatok szerint a elkövetők többnyire afgán, algériai, marokkói, nigériai és szíriai háttérrel rendelkeztek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére