Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Horror a szülõvárosomban: vérébõl ivott és megette ismerõsét egy drogos fiatal

888.hu

2017.11.28. 16:22

A székelyföldi Sepsiszentgyörgyön egy 16 éves vádlott, miután szétverte a 21 éves barátja fejét egy kõvel, ivott a vérébõl, mi több, áldozata nyakát is elmetszette, állkapocscsontját nyelvestõl, arcbõröstõl levágta, hazavitte és evett belõle.
SEPSISZENTGYÖRGY, 16:22

A székelyföldi Sepsiszentgyörgyön egy 16 éves vádlott, miután szétverte a 21 éves barátja fejét egy kővel, ivott a véréből, mi több, áldozata nyakát is elmetszette, állkapocscsontját nyelvestől, arcbőröstől levágta, hazavitte és evett belőle. 

A Székely Hírmondó által feltárt hátborzongató történetet a megyei rendőrségi közleményből tudjuk rekonstruálni.

A szóvivő elmondta, hogy nagyon sok drogos, tudatmódosító szereket fogyasztó személy van Székelyföldön is. A gyilkossággal vádolt személy is bevallotta, hogy 7 éves kora óta napi rendszerességgel szippant ragasztót. A 16 éves – öncsonkító, magát több helyen megvágó – fiú nagymamája gondozása alatt áll, ám Sepsiszentgyörgyön lakik apjával és testvérével, de a hajléktalanok között lógott folyton.

A jegyzőkönyvekből kiderült, hogy a gyilkosság előtt a két fiatal egy közeli szupermarketben 5 liter vodkát és 10 liter sört vásárolt, ezt az utcán kezdték el fogyasztani, ám a csendőrség megbírságolta őket, ezért behúzódtak a betonelemek alá.

Ivás közben ragasztógőzt is szívtak, illetve a vallomás szerint elkezdtek vitatkozni. A 16 éves fiú ráült áldozatára, és egy kővel szétverte annak fejét. Ezután egy üvegdarabbal elvágta az áldozat torkát, és nyelvestől, arcával együtt kivágta az állkapocscsontját. Ezt ő maga mesélte el rengeteg részletet megadva és nevetve – idézi a lap a rendőrségi szóvivőt.  A rendőrség kérdéseire válaszolva elmondta, hogy nem bánja tettét, mi több, arról is beszámolt, hogy a markából 5-6 tenyérnyi vért is megivott áldozatából – tájékoztatott az ügyész.

A szörnyűségek itt nem értek véget, a halott állkapcsát arcbőrrel, nyelvvel együtt hazavitte, és megmutatta a testvérének, majd ezután elkezdett enni belőle. A testvére is megerősítette, hogy a 16 éves fiú valóban evett a testrészekből. Ezt az apjuknak is elmesélték, aki nevetett az egészen, lefeküdt és másnap munkába ment.

A rendőrség a fiú apjától tudta meg azt is, hogy a fiatal másnap a helyszínen, az állomáson levő hídról végignézte, ahogy a törvény emberei helyszínelnek és ezt követően pedig hazament.

(Székely Hírmondó)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére