Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb embert rúgott ki Vona a Jobbikból

888.hu

2017.12.01. 10:28

Zsidózott és cigányozott a jobbikos politikus, megváltak tõle. Kérdéses Morvai Krisztina EP-képviselõ sorsa is.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke Simicska Lajos tévéjében, a Hír TV-ben jelentette be, hogy megválnak a nyugdíjas tagozatának alelnökétől, aki zsidózott és cigányozott a Facebook-oldalán.

Kérdéses Morvai Krisztina EP-képviselő sorsa is, akit harmadjára már nem indítanak az EP-képviselői posztra – írja az Origo.

Zsidózott, cigányozott

A Pesti Srácok találta meg Erős Erzsébetnek az internetes bejegyzéseit, aki a szeptemberben alakult nyugdíjas tagozat alelnökeként tevékenykedett a párt körül. A Jobbik kétségbeesetten azután hozta létra a nyugdíjas tagozatot, hogy Vona júliusban ócsárolta a nyugdíjasokat, többek között azt írva róluk, hogy "a szemeikben gyűlölet lobogott, a szájukból pedig a szennyvíz folyt".

"Ha mégsem jönnek a migránsok, majd azt fogják mondani, hogy megvédték az országot. Amíg a magyarországi zsidóság nem akarja a betelepítést, addig nem kell izgulni, az lesz, amit ők akarnak. Ennyire egyszerű!!!" – idézte a nyugdíjas nőt a PestiSrácok. Erős Erzsébet szerint zsidózni nem szégyen. De arról is beszélt, hogy szerinte 

Erdélyben oláh cigányok élnek, nem pedig magyarok."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére