Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A német pilóták azért nem merik visszavinni a migránsokat a hazájukba, mert félnek

888.hu

2017.12.07. 13:28

Angela Merkel legújabb terve szerint azokat a migránsokat, akik semmihez sem értenek, felülteti egy repülõre és visszaküldi õket a szülõfalujukba kecskét õrizni. Pár napja kiderült, hogy a pilóták nem merik hazavinni ezeket a csillogó szemû, kalandvágyó fiatalokat, mert attól tartanak, hogy tök véletlenül felrobbantják a repülõt, jobb esetben kinyírják a másodpilótát és eltérítik a gépet.
BERLIN, 12:58

Angela Merkel legújabb terve szerint azokat a migránsokat, akik semmihez sem értenek, felülteti egy repülőre és visszaküldi őket a szülőfalujukba kecskét őrizni. Pár napja kiderült, hogy a pilóták nem merik hazavinni ezeket a csillogó szemű, kalandvágyó fiatalokat, mert attól tartanak, hogy tök véletlenül felrobbantják a repülőt, jobb esetben kinyírják a másodpilótát és eltérítik a gépet.

A történet előzménye: sok német pilóta nem hajlandó hazaszállítani a Németországból kiutasított, deportálásra váró illegális migránsokat. Az erről szóló információt a kormány a Baloldal (Die Linke) közérdekű adatigénylése után hozta nyilvánosságra.

Az akkori német állami propaganda szerint a 222 járat azért nem indult el, mert a pilóták nem akartak részt vállalni azon migránsok hazaszállításában, akik lakhelyét a menedékjogi kérelmük elbírálásakor biztonságos országként jelölték meg.

Mára már kiderült, hogy mindez szemenszedett hazugság. A mai napon a német Die Welt megírta, mi is volt a valódi oka annak, hogy a pilóták nem voltak hajlandóak felszállni a migránsokkal teli gépekkel, ez pedig meglehetősen prózai: 

a német pilóták féltek a kiutasított migránsoktól, így nem mertek felszállni egy migránsokkal teli géppel.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére