Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Horváth József György

2017.12.08. 07:59

Orbán a megújult Echo TV-nek nyilatkozott; A Trump-hatás újabb sikert ért el; Beata Szydlo távozik a lengyel miniszterelnöki székbõl. A péntek reggel legfontosabb hírei.
Orbán: tiszta szívvel, nyíltan és bátran harcolunk a nemzeti érdekeinkért

A szabadság kérdését érinti az Európai Unióban jelenleg folyó vita, amely arról szól, hogy mindenkinek kötelezően bevándorlóországgá kell-e alakulnia, vagy van szuverenitásuk a tagállamoknak, hogy nemet mondjanak erre a jövőre – hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a megújult Echo TV csütörtök esti műsorában sugárzott exkluzív interjúban. A teljes interjúról bővebben ITT olvashattok.

A Trump-hatásnak hála sikerült elzárni az amerikai migránscsapot

Megdöbbentő mértékben zuhant az Egyesült Államokba belépést megkísérlő illegális bevándorlók száma azóta, hogy Donald Trump négy hónapra elrendelte a bevándorlók befogadásának korlátozását. Az adatok rámutattak, hogy októberben és novemberben csak 3108 migráns próbált meg bejutni az országba. Tavaly, ugyanebben az időszakban, az Obama-éra alatt 18 300 volt, ami összesen 83 százalékos csökkenést jelent. 

Õ váltja Beata Szydlo lengyel miniszterelnököt

Mateusz Morawiecki eddigi kormányfő-helyettes, fejlesztési és pénzügyminiszter váltja a lemondását benyújtó Beata Szydlót a miniszterelnöki poszton. A bejelentést Beata Mazurek, a Jog és Igazságosság (PiS) szóvivője tette a lengyel kormánypárt csütörtök esti vezetőségi ülését követően. Mazurek – többek között a változó nemzetközi helyzettel összefüggő új kihívásokra utalva – közölte: a PiS vezetői testülete, a politikai bizottság ülésén Szydlo benyújtotta lemondását, és ezt el is fogadták." Mazurek szerint a PiS döntött arról is, hogy Szydlo a jövőben is fontos, kiemelt posztot tölt be a lengyel kormányban. Ha többet szeretnél tudni Morawieckiről, KATTINTS IDE.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére