Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Izraelbõl beszóltak a jobbikos magyar zsidóknak

888.hu

2017.12.11. 07:28

Az izraeli kormánypárt, a Likud nemzetközi igazgatója ostorozza azokat a magyar zsidókat, akik az antiszemita Jobbikkal történõ összefogást erõltetik.
JERUZSÁLEM, 07:28

Az izraeli kormánypárt, a Likud nemzetközi igazgatója ostorozza azokat a magyar zsidókat, akik az antiszemita Jobbikkal történő összefogást erőltetik.

Eli Hazan, a LIKUD egyik befolyásos képviselője közösségi oldalán ment neki a Nagykörúton belüli zsidóságnak, akik sokak megdöbbenésére elkezdték gründolni a Jobbikot. A pártnak még nincs fiókszervezete a Nagykörúton, de Rangos Katalin félállásban már a kurucot olvasószerkeszti.


Az izraeli politikus kemény szavakkal ostorozza a Heller Ágnes- és Konrád György-féléket, mint mondja: szörnyű valósággá válhat a szélsőségesek koalíciója Magyarországon. Ezt a szörnyszövetséget pedig olyan véleményformálók támogatják, mint például a holokausztból élő Heller Ágnes és Konrád György, aki leginkább antiszemita haknikkal kereste a kenyerét.

A szélsőjobboldali pártok megváltoztak volna? – teszi fel a kérdést a politikus. Majd megadja saját válaszát: vannak, akik azt mondják, hogy igen, megváltoztak. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy ez nem valódi változás, hanem inkább csak politika. A felülről erőltetett változás nem igazi változás, a szavazók a régiek.

Zsidók a Jobbikért

A minden konzervatív, hazaszerető emberben veretes antiszemitát látó baloldali megmondóemberek, a velünk élő kádárista értelmiségiek, zsidó médiamunkások és baloldali pártkáderek 2017-ben kimutatták a foguk fehérjét azzal, hogy szorgalmazzák a baloldal és a szélsőjobb összefogását.

Lényegben ezzel a tettükkel beismerték, hogy ők egy percig sem gondolták komolyan az antiszemitizmus és a fasizmus elleni harcot. Kiderült, hogy őket csupán a hatalom érdekli. Meg a pénz.

A balliberális elit eddig jól megfogható politikai szándékból mindenkit leantiszemitázott, aki nem volt eszdéeszes szavazó. Most meg azokkal készülnek összeborulni, akik korábban becsmérelték a zsidóságot.

Schwezoff Dávid a Budapesti Zsidó Hitközség egykori ügyvezető igazgatója korábban kifejtette, hogy: "Heller Ágnes nem konzekvens. Sosem volt az. A háborút követően – holokauszt túlélőként – a szocializmust építette nagy vagányan. De nem úgy, mint az átlagemberek, akik végezték a munkájukat, és igyekeztek annyira részt venni a dolgokban, amennyire elengedhetetlen volt. Õ meggyőződésesen kívánt már akkor is az élvonalhoz tartozni, marxista filozófus megszólítással publikálgatott, harsányan írt, és mélyen ny... nyilatkozott. A rendszerváltásnál hirtelen szájliberális lett, de a duma mögött nem sokat láthattunk. Mondhatni – stílusosan – elfilozofálgatott. És most is pontosan ezt csinálja, csak most a szélsőjobb felé állítgatja a hajója vitorláit. Nincs ebben számomra semmi meglepő, politikai szélkakas-harc forradalom-ellenforradalom viharában."

UPDATE1: az egyik kommentelőnk szerint:

Ha egy zsidó a tömeges muszlim bevándorlást támogató ellenzék bármely pártját támogatja, az igen komoly szuicid hajlamra vall. Mint ha a '40-es években egy zsidó a Nyilaskeresztes Pártot támogatná.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére