Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fun fact: a németek jobban bíznak az oroszokban, mint az amerikaiakban

888.hu

2017.12.11. 12:28

Furák ezek a németek. Az ARD egy új felmérésre hivatkozva azt állítja, hogy a németek jobban bíznak Oroszországban, mint az Amerikai Egyesült Államokban.
BERLIN, 12:28

Furák ezek a németek. Az ARD egy új felmérésre hivatkozva azt állítja, hogy a németek jobban bíznak Oroszországban, mint az Amerikai Egyesült Államokban.

A németek úgy gondolják, hogy a Putyin által vezetett Oroszország stabil kereskedelmi partnere a Merkel vezette Németországnak. Ez az előnyös, egymás kölcsönös tiszteletére építő kereskedelmi kötelék szimpatikus a fritzeknek. A köztévé által publikált felmérésben 1004 ember véleményét kérdezték meg, akiknek a 28 százaléka úgy nyilatkozott, hogy Moszkva megbízható partner – míg ez az arány csak 25 százalék volt Washington esetében. 

Ez az első eset az elmúlt bő egy évtizedben, mikor Oroszország megelőzte az Egyesült Államokat a németek külföldi országokkal szembeni bizalomindexén. Júniusban egy ugyanilyen felmérésben még úgy találták, hogy mindkét ország 21-21 százalékon áll. 

Mindeközben Franciaország és Nagy-Britannia sokkal jobban teljesít a két nagyhatalomnál: a megkérdezettek több mint 90 százaléka szerint Párizs igazán megbízható külföldi partner, míg a britekről a németek hatvan százaléka gondolja ugyanezt. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére