Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az amerikai sajtó is felfigyelt a nemzeti konzultáció sikerére

Forisek Ádám

2017.12.14. 11:28

Terjedelmes cikkben foglalkozik az Egyesült Államok egyik legnagyobb jobboldali hírportálja, a Breitbart News az abszolút rekordot döntõ nemzeti konzultációval.

A sokak által „szélsőjobboldalinak” bélyegzett, ám az amerikai közéletre tagadhatatlan hatást gyakorló Breitbart News portált is elérte a nemzeti konzultáció sikerének visszhangja. Mint ahogy arról a hírportál beszámol, több mint 2,1 millió ember  küldte vissza postán a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációt, amely egyértelmű jelzés arra, hogy a magyar emberek nem kérnek a brüsszeli kvótaőrületből.

A portál Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkárt is idézte:

Az eddigi eredmények alapján az összes kitöltő nemet mondott arra, hogy milliónyi migránst osszanak szét Európában Soros terve alapján, mint ahogy arra is, hogy Magyarország lebontsa kerítését a déli határon.”

A lap továbbá megemlíti, hogy a nemzeti konzultáció eredménye óriási erőt és egyúttal felhatalmazást ad a kormánynak ahhoz, hogy továbbra is fellépjen Brüsszel és Soros befolyása ellen, és kiálljon az erős nemzetállamok mellett. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére