Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2018.01.19. 07:59

Ezek a hét utolsó munkanapjának reggelén a legfontosabb hírek.
Biztonsági szempontok indokolták a "STOP Soros" törvénycsomagot

Dömötör Csaba szerint biztonsági szempontok indokolták a "STOP Soros" törvénycsomagot, ugyanis szerinte nincs rendjén, hogy külföldről pénzügyileg támogatott szervezetek elősegítik a migrációt Magyarországon. A politikus hangsúlyozta, azok a szervezetek, amelyek elősegítik a bevándorlást, hozzá kell, hogy járuljanak a határvédelem költségeihez; a mostani javaslat értelmében a külföldről kapott támogatás összegének 25 százalékát kellene befizetniük.

Ha törik, ha szakad megépül a fal Mexikónál

Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésben szögezte le, hogy soha nem változott meg a véleménye az amerikai-mexikói határra tervezett fal megépítéséről. Az elnök cáfolta kabinetfőnökének, John Kellynek a szavait, aki szerdán este a Fox Newsnak adott interjújában arról beszélt, hogy Donald Trump a mexikói határon építendő falat illetően már másként gondolkodik. Az elnök szerint a határfal árát közvetve vagy közvetlenül, vagy akár hosszú távú visszatérítéssel, Mexikó fizeti ki, amelynek 71 milliárd dolláros kereskedelmi többlete van az Egyesült Államokkal szemben.

Gyanús port találtak a belga migrációs államtitkárnál

Theo Francken belga menekültügyi és migrációs államtitkár brüsszeli irodájában csütörtökön gyanús port találtak, mire a hatóságok lépfene-riadót rendeltek el, és azonnal kiürítették az épületet. A Le Soir című belga napilap szerint lépfenével (antrax) fertőzött anyagra gyanakodtak. A hatóságok elővigyázatosságból a közelben lévő kormányfői hivatalt is kiürítették. A két épület köré kordont állítottak fel. A belga fővárosban az elmúlt hetekben több tüntetés is volt, mivel el akarják érni, hogy Francken lemondjon. A demonstrálókat az dühítette fel, hogy az államtitkár bejelentette, annak dacára is folytatni fogják az elutasított szudáni menedékkérők kitoloncolását, hogy a korábban visszaküldött migránsok közül többen arról számoltak be, hogy hazájukban bántalmazták őket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére