Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Túszejtéses balhé alakult ki egy migráns család kitoloncolása során

Forisek Ádám

2018.01.19. 18:38

Az eset Észak-Rajna-Vesztfália tartományban történt. A hatóságok egy teljes családot ki akartak toloncolni az országból, ám a bevándorlók erre több túszt is ejtettek.
DÜSSELDORF, 18:38

Az eset Észak-Rajna-Vesztfália tartományban történt. Egy teljes családot akartak kitoloncolni a hatóságok az országból, ám a bevándorlók erre több túszt is ejtettek.

Csütörtökön a hajnali órákban a hatóság emberei egy befogadóközponton ütöttek rajta, ugyanis egy azerbajdzsáni családot kellett kitoloncolniuk. A két rendőrtisztből, egy orvosból és a bevándorlási hivatal egy dolgozójából álló különítmény azonban igazi túszdrámába keveredett – írja a Die Welt.

Az azerbajdzsáni család (apa, anya, két lánygyermekük és egy látogató) ugyanis elbarikádozta magát, miután foglyul ejtették a bevándorlási hivatal munkatársát és a központban dolgozó egyik biztonsági őrt.

A család egyik tagja ráadásul egy lőfegyverhez is hozzájutott a hatóság embereitől, amellyel elvileg több lövést is leadtak utána. Szerencsére senki sem sérült meg. A rendőrség végül erősítést kért, ám a túszejtő migránsok még azelőtt elengedték a túszokat, hogy komolyabbra fordult volna a helyzet.

Mikor a rendőrök beléptek a lakásba, azt látták, hogy az anya összevissza szurkálta saját magát – a nőt azonnal kórházba szállították.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére