Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hétfõn még sütni fog a nap, aztán jön a hó

Tóth Dalma

2018.02.18. 22:58

Hétfõn még sütni fog a nap, aztán egyre borúsabb, szelesebb idõre kell számítani. Néhol mínusz 10 foknál is hidegebb lehet, és többfelé a hó is esni fog.

Hétfőn többnyire napos időnk lesz, a hőmérséklet napközben 3-7 fok között alakul. 

Kedden és szerdán már borúsabb időre kell számítani. Kedden már többfelé havazhat és szerdán is többfelé várható csapadék, de akkor nemcsak hóra, hanem esőre, havas esőre is lehet számítani. A nappali maximumok mindkét nap mínusz 1 és plusz 5 fok között alakulnak.

Csütörtökön és pénteken is havazni fog. Csütörtökön csak néhol lesz szelesebb az idő, de pénteken már többfelé megerősödik a szél. Csütörtökön a maximumok mínusz 1 és plusz 5, pénteken mínusz 1 és plusz 4 fok között alakulnak.

Szombaton már naposabb, de szeles időre számíthatunk. Napközben azért nem lesz meleg, hiszen mínusz 2 és plusz 3 fokra számíthatunk

Vasárnap még inkább megerősödik a légmozgás és északkeleten viharossá fokozódik a szél. Viszont jó hír, hogy nem esik majd.  A legmagasabb hőmérséklet mínusz 6 és mínusz 1 fok között valószínű – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére