Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán: óvjuk meg Magyarországot attól, hogy bevándorlóországgá váljon!

Bokor Gábor

2018.02.20. 18:27

Orbán Viktor miniszterelnök az Eger Televíziónak adott keddi interjúban elmondta, Magyarországot meg kell óvni attól, hogy bevándorlóországgá váljon, ez az áprilisi parlamenti választás tétje.

Európa egy tekintélyes része egyre inkább bevándorlóországgá válik, a migránsok ostromolják az egész kontinenst, az a kérdés, hogy mi ki tudunk-e ebből maradni, meg tudjuk-e őrizni a kultúránkat, a keresztény kultúránkat, a magyar kultúránkat, az életformát, az életmódot, a szép kilátásokkal kecsegtető jövőt"

– fogalmazott a miniszterelnök, majd hozzátette, azt szeretné, ha Magyarország nem válna bevándorlóországgá.

Orbán Viktor elmondta, szerinte ha 2014-ben nem a Fidesz-KDNP alakított volna a kormányt, hanem például a baloldal, esetleg a Jobbikkal, akkor ma nem lenne kerítés, Magyarországon pedig még mindig ki-be járkálnának százezrével a migránsok, migránstáborokkal lenne tele az ország.

A kormányfő szerint terrorcselekménynek lehettünk volna áldozatai, és oda lenne a közbiztonság.

Orbán Viktor úgy fogalmazott, mivel a helyzet egyre komolyabbá vált, ezért jól meg kell gondolni, ki hova adja a szavazatát a választás napján.

Ha Magyarország enged az EU nyomásának, ha elfogadja az ENSZ mindenfajta ostoba javaslatait, és olyanokat ültetünk a kormányzati pozíciókba, akik egyébként le fogják bontani a kerítést, és beengedik a bevándorlókat, akkor hiába fejlesztjük ezt az országot, nem fogunk jutni egyről a kettőre, sőt visszafele fogunk menni"

– mondta Orbán Viktor.

A kormányfő szerint a kampány azt jelenti, hogy "meló van" és el kell kezdeni körbejárni az országot, minél több embert fel kell keresni, és találkozni kell a polgármesterekkel.

A mai nappal lényegében megindultam, és azt gondoltam, keresve sem találhatnék jobb helyet, mint hogy Egerben kezdjem a 2018-as kampányt. A kampánynak mindig van egy lökdösődéses jellege, kokik, sallerek, pofonok le-leesnek, de ez nem a lényege a választásnak, az ugyanis valójában egy ünnep: a magyarok eldönthetik, mi történjen az országgal"

– fogalmazott a miniszterelnök, aki az egrieknek üzenve elmondta: a Modern Városok Program részeként Habis László polgármesterrel megállapodást kötött, amelyet a mostani találkozójukon is áttekintettek, és megállapították, jól haladnak vele.

Az M25-ös autóút építkezése megkezdődött, ha pedig a választást a Fidesz-KDNP nyeri - és ha a négysávos út eléri Egert -, akkor a megyeszékhely körüli elkerülőút is meg fog épülni.
További forrásokat mozgósítunk az egri várra, és az eddigit is felülmúló, nagyszabású rekonstrukciós programokat indítunk"

– mondta Orbán Viktor, majd megjegyezte, hogy a Fidesz-KDNP egri parlamenti képviselőjelöltje Nyitrai Zsolt, aki az országban az elsők között gyűjtötte össze a jelöltté váláshoz szükséges aláírásokat.

A miniszterelnök a városban találkozott a párt aktivistáival is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére