Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jó lenne, ha a nemzetközi szervezetek figyelemmel kísérnék Soros ténykedését

888.hu

2018.02.23. 13:05

Az elmúlt napok eseményeibõl is látható, hogy nemzetközi színtéren is a migráció, a keresztény kultúra és identitás kérdése áll a központi helyen. A Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) pénteken tartotta budapesti ülését, amelyen döntöttek arról, hogy elindul a CDI ifjúsági szervezetének megalapítása.

A CDI egy keresztény indíttatású szervezet, amely világszinten fogja össze a kereszténydemokrata irányultságú centrumpártokat, és szerepe az átalakuló világban növekedni fog, mivel a politikai viták középpontjába mindenhol az identitáskérdések kerülnek majd – állítja Hegedűs Barbara, a Fidelitas külügyekért felelős alelnöke.

Megdöbbentő, hogy a 21. században a keresztény vallás a legüldözöttebb a világon.

A Fidelitas úgy véli, hogy meg kell védenünk kultúránkat, hogy magyarok maradhassunk Európában és keresztények a világban. Vállalnunk kell a nehéz vitákat, fiatalokként ki kell tartanunk az olyan értékeink mellett, mint az európai kultúránk, a család fontossága, a nemzet biztonsága és függetlensége, és ehhez egy nagyon fontos támogató fórum lehet a jövőben a CDI.

Figyelemmel kísérik Soros szervezeteit

Az elmúlt napokban az európai színtéren is a migráció, és a nemzetközi civil szervezetek kérdése játszotta a főszerepet. Az Európai Néppárt ifjúsági szervezetének (YEPP) tanácsülésén a Fidelitas által benyújtott határozati javaslatot egyértelmű többséggel szavazták meg a jelenlévők. A dokumentum felszólítja az európai döntéshozó szerveket, hogy folyamatosan kitüntetett figyelemmel kísérjék a külföldről támogatott civil szervezetek munkáját.  

Az ifjúsági szervezet szerint "a nemzetközi, állítólag független civil szervezetek számtalan esetben folytatnak a politikához, közélethez szervesen kapcsolódó tevékenységet, ezért átláthatóvá és elszámoltathatóvá kell tenni őket. Az elfogadott határozat több pontja – így az NGO-k működésének és finanszírozásának kérdése, a tagállamokkal közösen elfogadandó etikai kódex vagy a tömeges embercsempészet elleni küzdelem – céljait tekintve egybeesik a Stop Soros törvénnyel, ami mellett a Fidelitas nyíltan kiáll, és az európai partnereink is egyetértenek ezzel a szándékkal."

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére