Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Juhász Péter ezúttal Kálmán Olgánál hazudozott

888.hu

2018.03.01. 18:58

Juhász Péter szerda este Kálmán Olgának referált az ellenzéki összefogás állapotáról. Eközben a Hír TV mûsorvezetõje arról is kérdezte az Együtt elnökét, hogy bántalmazta-e élettársát. Juhász rezzenéstelen arccal hazudott.

A 10 perces interjú első felében Juhász arról beszélt, hogy pártja kivel fogna össze, kivel állapodnának meg. Az Együtt elnöke persze tudhatta, hogy kár a gőzért, ugyanis nagyon rosszul állnak az aláírásgyűjtéssel.

Kínosan lassú ütemben érkeznek az ajánlások az ellenzéki pártokhoz

Miközben a Fidesz-KDNP mind a 106 jelöltje már több mint egy hete leadta az országgyűlési választáson való induláshoz szükséges 500 aláírás többszörösét, az ellenzék több pártja egyelőre nagyon nehezen halad az aláírásgyűjtéssel.

Juhász persze sosem a szerénységéről volt híres. Csütörtök délelőttig csak 13 jelöltet tudtak kiállítani, amely kevesebb mint fele annak, ahány az országos listaállításhoz kell.

A műsor második felében pedig rátértek az erőszak témájára. Kálmán Olga egy szónoklattal kezdett. Íme:

 

Végül csak kibújt a szög a zsákból. Kálmán Olga kivételesen feltett egy egyenes kérdést egy ellenzéki politikusnak is, aki élt is a helyzettel és szemrebbenés nélkül hazudott:

 

Érdemes felidézni, hogy Juhász még egészen másmilyen értelmű nyilatkozatot tett a vele előzékeny és barátságos Index.hu-nak.

A Bors egyik legerősebb állítása az, hogy Juhász fizikailag bántalmazta egykori élettársát. "Tettlegesen, súlyosan bántalmazta" – áll a cikkben, egy 2016. decemberi, tehát már a szakítás utáni látogatással kapcsolatban.

Juhász azt írja, ez hazugság, amit a gyermekelhelyezési perben próbál felhasználni ellene volt élettársa. „A cikkek azt állítják, hogy én bántalmaztam őt, miközben a valóság az, hogy ő esett nekem részegen." Erről közlése szerint videofelvétellel is rendelkezik. Amikor telefonon megkerestük azt mondta, a bejegyzésénél többet nem akar mondani.

Arra a kérdésünkre, hogy került-e aközben fizikai kontaktusba a keze volt élettársa arcával, elmondta, hogy ez egy egyórás, durva dulakodás volt, ami közben szerezhetett sérülést volt élettársa, de ő szándékosan soha, így akkor sem ütötte meg:

ez egy dulakodás volt, utána egyórányi dulakodás következett, ahol folyamatosan támadt nekem Józsa, és én védekeztem. Ez egy csúnya dulakodás volt, de ennek a tisztázása a bíróságra vár"

– mondta Juhász.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére