Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberálisok szerint a fegyveres tanárok azért lövik majd le a gyerekeket, mert feketék

Bokor Gábor

2018.03.01. 23:30

Véleményük szerint, aki fehér, az alapvetõen rasszista.

A fehér tanárok alapvetően rasszisták"

állítják a balliberálisok, akik meg akarják akadályozni, hogy a nem színes bőrű oktatók is fegyvert kapjanak Trump legújabb ötlete alapján.

Stacey Patton élenjáró liberális szószónok szerint, amennyiben fegyvert kapnak a pedagógusok, akkor hajlamosak lesznek a fekete és a latinó diákokra lőni.

Elmondása szerint az a döntés, hogy a gyermekek védelmében pisztolyt adnának a tanároknak, különösen veszélyes a kisebbségi diákok számára.

Patton azt vetítette előre, hogy a tanárok majd feketéket ölnek, később pedig majd azzal mosakodnak, hogy a saját védelmükben lőttek.

Ezt a védekezést azoktól a rendőröktől tanulják, akik lelőnek egy színes bőrű embert. Halálos következményei vannak annak, hogy félreértik a feketék viselkedési szokásait"

– fogalmazott.

A híresen ballib CNN műsorvezetője, Van Jones még továbbment, az esti műsorában elmondta, hogy a kisebbségi diákok mostantól nagy veszélyben lesznek, hiszen a tanárok között sokan rasszisták és ezzel vissza is fognak élni.

Azokat a fegyvereket jó eséllyel nem jó dologra fogják majd használni"

– fogalmazott.

Többen a safe space után már fegyvermentes zónákat is létrehoznának az iskolákban, ahol a diákokat majd nem lőhetik le csak úgy az "alapvetően rasszista tanárok". A statisztikák szerint az amerikai iskolákban a tanárok nyolcvan százaléka fehér.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére