Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Czeglédy Csaba mellett tüntettek Budapesten

Tóth Dalma

2018.03.04. 22:40

Szimpátiatüntetést rendeztek az elõzetesben ülõ Czeglédy Csaba mellett vasárnap Budapesten, a Szabadság téren.

Az M1 tudósítása szerint Lendvai Ildikó, az MSZP korábbi elnöke beszédében úgy fogalmazott: Czeglédy Csabával mindenkinek szolidaritást kellene vállalnia. Lendvai Ildikó azt mondta: állampolgárként vannak itt, mert állampolgári minőségükben sértették meg őket, ahogy Czeglédy Csabát is. A szocialista politikus szerint a Czeglédy Csabával történtek azt bizonyítják, hogy Magyarország nem jogállam.

Ara-Kovács Attila, a Demokratikus Koalíció politikusa koncepciós eljárásnak nevezte a Czeglédy Csaba elleni nyomozást, amit a Császy Zsolt és Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. egykori vezetői ellen lefolytatott büntetőeljárásokhoz hasonlított. A politikus úgy fogalmazott: ők nem egyszerűen remélik, hogy ezek az emberek ártatlanok, nemcsak hisznek ebben, hanem tudják is, mert – mint fogalmazott – közelről látták, amit csináltak, és amit tettek az országért.

A közösségi médiában meghirdetett rendezvényen több ellenzéki politikus is megjelent, ott volt az MSZP-s Kunhalmi Ágnes, a DK-s Varjú László és Vágó István is – íjra az MTI.

Czeglédy Csabát és társait azzal gyanúsítják, hogy összesen 3,3 milliárd forintnyi áfát és személyi jövedelemadót nem fizettek meg az államnak. A politikus cége, a Human Operator Zrt. diákokat közvetített ki különböző munkahelyekre, és több ezer fiatalnak adós maradt a munkabérrel. Kiderült, hogy olykor pártmunkára is befogták a fiatalokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére