Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A választás arról szól, hogy semmibe dobjuk-e ötszáz éves önazonosságunkat

Forisek Ádám

2018.03.07. 07:10

Kövér László, az Országgyûlés elnöke kedden, Balatonfüreden beszélt arról, mi is az április 8-ai választás tétje.

Kövér László szerint a választás arról szól, hogy

semmibe dobjuk-e ötszáz év önazonosságunkért, függetlenségünkért, kultúránkért, hitünkért való véráldozatait, küzdelmeit."

Mint mondta: az elmúlt ötszáz évben "állandóan a létünkért küzdöttünk", miután túléltük a tatárdúlást, hol a némettel, hol a törökkel, hol az orosszal kellett szembenéznünk.

Az Országgyűlés elnöke szerint a rendszerváltás óta eltelt négyéves kormányzati periódusokból a mögöttünk hagyott négy esztendő volt a legsikeresebb, az ország ebben az időszakban haladt a legtöbbet előre.

Az ellenzék zsarolható, és idegen érdekeket szolgál

Völner Pál szerint ha az ellenzék kerülne hatalomra, olyan személyek dönthetnének az ország helyzetéről, akik Soros befolyása alatt állnak, akik zsarolhatók, éppen ezért engedelmesen betelepítenék a migránsokat.

Párhuzamba állítva Magyarország és Görögország 2010-es és mai helyzetét, azt mondta: a különbség mutatja az elmúlt évek eredményeit. 2010-ben Magyarország pénzügyileg, államszervezésileg, erkölcsileg és a közbiztonságot tekintve is a szakadék szélén állt. A 2010 óta kormányzó nemzeti oldal helyreállította a közbiztonságot, gyakorlatilag megszüntették a gyermekéhezést, 1990 óta nem dolgozott ennyi ember, mint a mai csaknem 4 millió 400 ezer, a munkanélküliség pedig 4 százalék alatt van.

A választáson arról is döntünk: azt akarjuk, hogy Magyarország magyar ország maradjon vagy azt, hogy bevándorlóország legyen.

A politikus emlékeztetett Németországra, ahol több tartományban is előfordul, hogy ma már többet költenek migránsokra, az integrációjukra, a felzárkóztatásukra, mint oktatásra és gazdaságfejlesztésre összesen.

Hozzátette: a bevándorlást ma már szinte mindenki szigorítani akarja, ami azt jelenti, hogy "aki idejön, az itt is fog maradni", sőt, akik Európa nyugati felében vannak, azokat is megpróbálják "mindenféle kvótákkal" visszaosztani hozzánk.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére