Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy Oscar-díjas film és a delfinszex különös esete

Nagy Gábor

2018.03.12. 18:58

Hollywood és a filmakadémia addig nem nyugszik, míg meg nem puhítják a társadalmi normákat annyira, hogy az emberek ne undorodjanak egy kis állatszextõl. Legalábbis van egy ilyen áthallása annak a kritikával egybekötött interjúnak, mely az Oscar-díjas A víz érintése c. film kapcsán született Amerika legliberálisabb lapjánál.

Hollywood és a filmakadémia addig nem nyugszik, míg meg nem puhítják a társadalmi normákat annyira, hogy az emberek ne undorodjanak egy kis állatszextől. Legalábbis van egy ilyen áthallása annak a kritikával egybekötött interjúnak, mely az Oscar-díjas A víz érintése c. film kapcsán született Amerika legliberálisabb lapjánál.

Valaki a Huffington Postnál úgy gondolta, hogy amíg minden az Oscar-díjas filmről, A víz érintéséről szól, addig érdemes lenne feleleveníteni annak a fickónak (Malcolm J. Brenner) a történetét is, akit úgy ismert meg a nagyvilág még a hetvenes évekből, hogy szexelt egy nőstény delfinnel. Ashley Feinberg (ő a cikk elkövetője) élt a lehetőséggel, hiszen ő is úgy érzi: Guillermo Del Toro filmjénél is ugyanaz a helyzet, mint Brenner sztorijánál, vagyis:

még mindig nincs releváns társadalmi verdikt azzal kapcsolatban, hogy normasértés-e a szodómia vagy sem?

A portál kolumnistája persze nem hoz ítéletet eme „fontos kérdésben”. De hogy visszaidézi Brenner „különös kalandjait”, valamint interjút készít a zoofíliás fickóval, illetve Brenner szodómiáját összeköti A víz érintése szerelmi szálával (az árván felnőtt, titkos amerikai katonai létesítményben dolgozó néma Elisa és az Amazon vidékén istenségként tisztelt húsevő, kétéltű, emberszerű lény románcával), ezzel alapvetően sugalmaz.

A szerző maga is úgy fogalmazott:

Guillermo Del Toro filmje is társadalmi-igazságszolgáltatási keretek közé sorolja a szodómiát, ezért úgy gondoltam, hogy Brenner személyes győzelemként éli meg a filmet, ami azt jelzi: a zoofília végre elfogadott lesz a társadalomban.”

De ki is az a Malcom J. Brenner?

A hetvenes évek Amerikájában járunk, javában dúl a szexuális forradalom, melynek hatására olyan vadhajtások is kihajtottak, mint Malcolm J. Brenner története.

Az amerikai fickóval rengeteg riport, sőt, még egy dokumentumfilm is készült, amelyekben azt állította: fiatalkorában szexuálisan bántalmazták őt, ráadásul ezek után még egy pszichológus is azt tanácsolta neki, hogy furcsa, különös vonzalmait az állatokkal élje ki. Így is tett. Brenner ugyanis munkát vállalt egy kalandparkban (Floridaland), ahol fotókat kellett készítenie az ott zajló delfinshow-król. Nem sokkal később a delfináriumban azonban kísértésbe esett, mert „Dolly” (a nőstény delfin) bizony elcsábította őt. Brenner eleinte ódzkodott a különös kapcsolattól, próbálta lerázni a delfint, de nem sikerült neki.

Mikor megpróbáltam eltolni magamtól az állatot, akkor nagyon mérges lett rám”

– ecsetelte Brenner a delfin közeledését.

Aztán történt, ami történt, de mi ezt most (érthető okok miatt) nem részleteznénk.

Tehát miután megtudtuk, ki is az a Malcom J. Brenner, Ashley Feinberg úgy gondolta,

hogy érdemes kikérni a véleményét A víz érintéséről és az abban megrajzolt különös kapcsolatról.

Brenner pedig ahogy korábban is kiállt az igazáért, most se rejtette véka alá a véleményét, és azt mondta, hogy a delfineket még mindig szexibbnek találja, főleg annál a lénynél, ami a filmben szerepel. De reméli, hogy A víz érintésében szereplő románc pozitív példa lehet, és arra is rámutat, hogy egyáltalán nem bigott dolog a szodómia – ami mellett egész életében kiállt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére