Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kamu pizzafutár tréfálta meg a trágár Simicska Lajost?

Horváth József György

2018.04.02. 22:50

Amennyiben valóban Simicska hallható a felvételen, akkor kijelenthetjük, hogy a Jobbikot istápoló milliárdosra ráférne már egy alapos, szappanos szájmosás, mert indokolatlanul otromba és vulgáris.

Az ATV egyik olvasója hívta fel a figyelmet egy hangfelvételre, amin állítólag Simicska Lajos és egy kamu pizzafutár indulatos beszélgetése hallható. A Jobbikot istápoló, vad graffitizéseiről elhíresült milliárdost egy ismert telefonbetyár alkalmazással verhették át.

Tavaly év végén országszerte megszaporodtak egy rejtélyes körzetszámról érkező idegesítő telefonhívások. Az ATV szerint, a Ki hívott nevű fórumon rövid idő alatt több mint 25 ezer keresést regisztráltak a 0650292216-os telefonszámra. Mint kiderült, az egész mögött egy mobilapplikáció állt, ami „vicces” hívást indít arra a telefonszámra, amit a felhasználó megad. Témát is lehet választani: ugat a kutyád, fűszag terjeng a lépcsőházban, meghoztuk a pizzát stb. A gyanútlan fél reakcióját rögzíti a program, amit később visszahallgathat a küldő.

Ezzel a hírhedt programmal készített valaki beszélgetést és felvételt, amin állítólag Simicska Lajos hangja hallható. A félperces felvételen egy álfutár beszélget valakivel, akinek a hangja és trágárkodása a megtévesztésig hasonlít a milliárdoséra.

Íme a beszélgetés:

Pizzafutár: Micsoda? Hogy érted, hogy nem rendeltél pizzát? Itt állok a motorommal, és nem hallak valami jól. Tehát azt mondod, hogy nem rendeltél pizzát?

Simicska(?): Na elmész te a jó kurva anyádba! Elmész te a kurvaa anyádba, te kis köcsög! Azt mondd meg, melyik városban vagy, mert kimegyek, és nem hiszem, hogy az én házam előtt állsz!

Pizzafutár: Oké, oké, akkor én fogok fizetni érted... Hogy te mennyire kapzsi vagy...

Simicska(?): Szórakozz anyáddal, te!

A teljes telefonbetyárkodást itt tudjátok meghallgatni:

(ATV)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére