Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Merkel párttársa migránsokat szállásolt el több tízezer euróért

Tóth Dalma

2018.04.11. 17:30

Egy kölni CDU-s politikus arra használta a hotelét, hogy migránsoknak adjon szállást.
KÖLN, 16:26

Egy kölni CDU-s politikus arra használta a hotelét, hogy migránsoknak adjon szállást.

Kiderült, hogy Andrea Horitzky korábbi parlamenti képviselőjelölt, a kölni CDU igazgatói tanácsának tagja október óta menekültszállásként üzemelteti hotelét, ahol jelenleg 31 migráns lakik. Egy ember után 35 eurót kapott naponta, azaz havonta összesen 32 500 eurós bevételre tett szert – írja a Junge Freiheit.

Egy ilyen ember nem tartozhat a párt igazgatói tanácsába. Hazudott a CDU-nak és a szavazóknak is. Amikor az országgyűlésben szeretett volna képviselő lenni, azt mondta, hogy csak egy hotelt üzemeltet, szó sem volt arról, hogy olyat, amelyben migránsokat szállásolnak el – közölte a CDU dünnwald-höhenhausi vezetője, Heinz Klein.

Horitzkynak a mutyiban elviekben segített a polgármester is, Hans-Werner Bartsch. Az információk szerint nyomást gyakorolt az építészeti hivatalra, mivel problémák voltak az épület felhasználásával kapcsolatos engedéllyel.

A történtek miatt mindkét CDU-s politikust felelősségre fogják vonni. Az Express információi szerint a Hotel zum Bahnhof már egy ideje finanszírozási problémákkal küzdött. Horitzky elmondása szerint mindezt nem a pénzért csinálta, pusztán emberiességből.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére