Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2018.04.12. 07:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.
Május 7-én tartja alakuló ülését az Országgyűlés

Május 7-8-án tartja meg alakuló ülését az Országgyűlés, amely először a migrációt támogató civil szervezetek tevékenységét szabályozó Stop Soros törvénycsomagról és az ország jövő évi költségvetésének tervezetéről kezdi meg a vitát.

Macron meghozta élete első jó döntését

Heves vitát váltott ki kedden a szigorúan szekuláris francia politikai életben Emmanuel Macron államfő bejelentése, hogy szeretné "helyrehozni" a katolikus egyház és az állam között lerombolt viszonyt. "Zavartan érezzük mindannyian azt, hogy az egyház és állam közötti viszony megromlott, és hogy ugyanannyira fontos önöknek, mint nekem, hogy azt helyrehozzuk" — mondta Emmanuel Macron a francia katolikus egyház vezetői előtt. Macron lépésének hátterében az állhat, hogy a felmérések szerint a katolikus szavazók mindinkább a Nemzeti Front jelöltjeire szavaznak a választások alkalmával.

Annyi dzsihadista van a börtönökben, hogy már külön kell zárni őket

Nagy-Britanniában 75 százalékkal ugrott meg az elmúlt három évben azok száma, akiket terrorizmushoz köthető bűncselekmények miatt zártak börtönbe. Legalább 700 olyan rab van, aki aktívan terjeszti a radikális nézeteket a börtönök falain belül. Az Európában terrortámadásokat elkövető legtöbb bevándorló szintén börtönben radikalizálódott.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére