Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Fidesz új emberekkel és megváltozott struktúrával készül a kormányzásra

Vincze Viktor Attila

2018.04.13. 11:31

A megváltozott feladatok és kihívások miatt a Fidesz-KDNP egy teljesen új kormányzati struktúrával folytatja a kormányzást május elején, amikorra hivatalosan is megalakulhat Orbán Viktor negyedik kormánya - többek között errõl is beszélt Rogán Antal az Origo számára adott interjújában. A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetõjének szavai alapján számos személyi változásra lehet számítani az új kormány összetételében.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője  az Origónak adott interjújában beszélt arról, hogy  a magyar emberek április 8-án kijelölték számunkra a helyes utat.

Népesedési problémákat a családok támogatásával kell kezelni, és ezt is fogjuk tenni. A népesedési problémákra a születések számának a növelése a megoldás és nem a bevándorlás"

– tette hozzá Rogán Antal, aki arról is beszélt, hogy az összes parlamentbe jutott ellenzéki párt összességében kevesebb szavazatot kapott, mint a Fidesz-KDNP.

Logikus lenne folytatásról beszélni, de mi nem folytatásra, hanem új kormányzásra készülünk. [...] A miniszterelnök a szerdai kormányülésen megköszönte a korábbi miniszterek munkáját. Új döntések nem lesznek, a tárcák előkészítik az átadás-átvételt, az elvégzett munkáról a miniszterek számot adnak a nyilvánosság előtt is. A miniszterelnök és a Fidesz-KDNP politikai közössége mindenkinek a munkájára számít, de nem ugyanolyan feladatkörben és nem ugyanazon a poszton"

– mondta a fideszes politikus. 

Az interjúban szóba került a Magyarország ellen Soros és Brüsszel által elindított nemzetközi támadások kérdése is. Ezekkel összefüggésben Rogán Antal azt hangsúlyozta, hogy ezeknek az intenzitása még várhatóan tovább nő majd a közeljövőben, mert a betelepítést szorgalmazó erőket szorítja az idő. Magyarország és a magyar kormány azonban nem fog megfutamodni a betelepítési szándékok elleni harctól. 

Éppen ezért az Országgyűlés ismét napirendre fogja venni azt a 2016-os alkotmánymódosítást, amit a Jobbik elutasított. A Stop Soros törvényt le kell porolni, újra elő kell venni és az új körülményeket is szem előtt kell tartani. A javaslatot nem kiüresíteni, hanem bővíteni kell. Az Avaaz-féle manipulációs technikákat például a Stop Soros törvénycsomag kiegészítésénél figyelembe kell venni"

– közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője, majd így folytatta:

A támadás már csütörtökön elkezdődött, az Európai Parlament LIBE-bizottsága tegnap tárgyalt a hazugságoktól és tárgybeli tévedésektől hemzsegő Sargentini-jelentésről. Ez egy Soros-jelentés. Soros szervezetei készítették elő, az ő sok százszor elmondott hazugságaikat tükrözi vissza. A dokumentumnak egy célja van, hogy nyomást gyakoroljon a magyar kabinetre."

Arra a felvetésre, elindítják-e Magyarország ellen a hetes cikk szerinti eljárást, Rogán Antal közölte, "ágyútűz lesz, de ilyen eljárás nem", mert a magyar és a lengyel kormány biztosította egymást arról, hogy politikai boszorkányüldözés esetén vétózni fognak. Ez pedig egy politikai boszorkányüldözés, hiszen azok az állítások, hogy például Magyarországon ellenzéki politikusokat vernek, ezek igazak voltak, csak nem most, hanem 2006-ban – mondta, emlékeztetve arra, akkor semmiféle eljárást nem indítottak el.

Szólt arról is, hogy a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is csatlakozik "az ENSZ és Brüsszel kórusához" és jó dolognak próbálja beállítani a migrációt.

Hozzátette: az IMF, az ENSZ és a brüsszeli dokumentumokat olvasva lassan úgy tűnik, a migráció egy csodaszer, de ez nem igaz, a migráció nem a gondok megoldása, hanem újabb bajok okozója. Úgy folytatta, a migráció veszélyezteti az európai kultúrát, az európai emberek biztonságát, és nem megoldja a problémákat, hanem újakat generál.

A Rogán Antallal készült teljes interjú az Origo oldalán olvasható.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére