Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a migránsok is menekülnének Nagy-Britanniából

Sümeghi Lóránt

2018.04.17. 13:30

A mindennapi és a szervezett bûnözés drasztikus emelkedése miatt egyes afgán migránsok úgy gondolják, hibáztak, amikor egy jobb élet reményében Nagy-Britanniába vándoroltak be.
LONDON, 13:30

A mindennapi és a szervezett bűnözés drasztikus emelkedése miatt egyes afgán migránsok úgy gondolják, hibáztak, amikor egy jobb élet reményében Nagy-Britanniába vándoroltak be.

Már nem egy írásunkban foglalkoztunk azzal, hogy az angol fővárosban rekordszámú gyilkosság történt január óta – elsősorban a tarthatatlan közbiztonság miatt. A legfrissebb jelentések szerint csak az elmúlt hónapokban összesen 60 ember vesztette életét savtámadás, késelés vagy lőfegyverrel való visszaélés miatt.

Mi több, Dr. Mark Griffiths londoni sebész főorvos szerint mostanra már annyi kiskorú gyermeket és tinédzsert szállítanak a fővárosi kórházakba szúrt és/vagy lőtt sérülésekkel, hogy a katonaságot megjárt kollégái arra panaszkodnak:

olyan állapotok vannak az ellátótermekben, mintha az afganisztáni támaszpontjukon, a Camp Bastionban ügyelnének."

De nemcsak Griffiths látja így a helyzetet, hanem egy London külvárosában élő afgán migráns is, aki az Essex Live helyi újságnak nyilatkozva elmondta:

azért jöttem ide, mert otthon nap mint nap az életemet féltettem, de itt Angliában, ugyanezt kell átélnem. Felmerül bennem a kérdés, miért vagyok akkor itt? Itt ugyanolyan rossz, mint Afganisztánban."

Mint ismert, a pakisztáni származású, muzulmán polgármester által irányított London a gyilkosságok számát tekintve már megelőzte az egyesült államokbeli New Yorkot is, amely köztudottan veszélyes gettókkal rendelkezik. A munkáspárti polgármestert nemcsak az általános közbiztonság miatt támadják jobbról és balról, hanem a korábbi, terrorizmust elbagatellizáló kijelentései miatt is, miszerint a terrortámadások a nagyvárosok velejárói.  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére