Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy svéd ballib EP-képviselõ betiltana minden migrációkritikus pártot és szervezetet az EU-ban

Vincze Viktor Attila

2018.04.17. 17:50

A liberálfasiszta globalista erõk egyik legradikálisabb európai képviselõje, a svédországi feministák EP-képviselõje olyan javaslattal állt elõ, amely még Soros Györgyöt is örömkönnyekre fakasztaná: Soraya Post azt javasolja, hogy az EU tiltsa be a mûködését minden a migrációkritikus politikai pártnak és szervezetnek. Ezek szerint a globális liberális fasizmus híveit nagyon zavarja a demokrácia.

Az Európa Tanács Rasszizmus és Intolerancia elleni Európai Bizottsága (ECRI) nemrég bemutatta a Svédországról szóló ötödik jelentését. Ebben a jelentésben az ECRI a Soros-hálózat egyik tagjára, az Amnesty International "szakértői" anyagára hivatkozva arra a következtetésre jutott, hogy Svédországban rémisztő módon megnőtt az utóbbi időben az idegenellenesség és a rasszizmus. Érdekes módon arról nem szól a jelentés, hogy a rasszista, antiszemita és egyéb köztörvényes bűncselekmények svédországi megnövekedéséért egyedül a migránsok tömeges bevándorlása a felelős. 

Mindenesetre a svéd feministák ultraliberális EP-képviselőnője, Soraya Post – aki az Európai Parlament szocialista frakciójának a tagja – a jelentés kapcsán felettébb érdekes kijelentéseket tett. Soraya Post szerint az EU-ban a migránsok, a muzulmánok, illetve minden színes bőrű ember, így a romák is fasiszta támadásoknak vannak kitéve a nem baloldali politikai erők részéről, ezért szerinte az ilyen rasszista vagy kirekesztő politikai nézeteket valló pártok és szervezetek ellen az eddigieknél határozottabban kellene fellépnie az Európai Uniónak. 

A svéd feminista politikusnő úgy véli, hogy hiányoznak azok a jogszabályok az EU-ban, amelyek büntetéssel sújtanák a közösség elleni rasszizmusért felelős csoportoknak, pártoknak az alapítását vagy működtetését. 

Ennek ellenére a harcos feminista politikus a jelenlegi uniós jogi környezetben is lát esélyt arra, hogy az általa nemkívánatosnak tekintett pártok és szervezetek betiltásra kerüljenek. Ennek eszköze pedig az a 2008/913/IB tanácsi kerethatározat lehetne, amely arról rendelkezik a 6. cikkelyében, hogy az egyes tagállamok átmeneti vagy végleges eltiltással és bírósági határozatokkal is szüneteltethetik szervezetek és pártok működését a rasszizmus és a gyűlöletbűnözés elleni harc érdekében.

A véres liberális Soraya Post asszonyság ezért több svéd médiumban is közölte azt a véleményét, miszerint szerinte be kellene tiltani a migrációkritikus szervezetek és pártok működését az Európai Unióban.

Soraya Post a saját hazájában két közismerten migrációellenes jobboldali pártot is betiltatna. A ballib feminista politikus a saját hazájában a Svéd Demokraták (SD), valamint az Alternatíva Svédországnak (AD) nevű párt működését szüntetné be (ha tehetné).

A feminista svéd balliberális politikusnő feltehetően azért kívánja ilyen szokatlan hevességgel betiltatni a migrációkritikus jobboldali pártokat, mivel Svédországban például jelenleg éppen a Svéd Demokraták (SD) állnak nyerésre a pártok versenyében. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére